Oppdag kjøkkenmesterverket! Bunka-skjærekniven er en allsidig favoritt, Bunka Petty-kniven er perfekt for presisjonsarbeid mens Kiritsuke-kniven imponerer med sin allsidighet og overlegne skarphet.
Produktinfo
- 100% håndlaget
- Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
- Skjult full tang
- Håndtak i ibenholt
- Perfekt balansert
- Rustfritt
- Bamboo Saya (slire eller bladbeskyttelse) kommer med hver kniv
- Livstidsgaranti
- HRC-hardhet: 60 +/-1
- Vekt: 90g
Vilkår
- Frakt kommer i tillegg
- Leveringstid: ca 3 arbeidsdager
Mer om produktet
En dobbel skråsliping brukes på disse tre Kotai-knivene for å gi en ideell vinkel på 15° per side, som er lavere enn de vanlige 20-25° som brukes for de fleste vestlige kniver. Denne skarpheten gir en perfekt balanse mellom ekstrem skarphet og soliditeten til bladet.
Bladene er tynne, kun 1,8 mm (1,5 mm for skjærekniven), noe som muliggjør presise og skarpe kutt uten å knuse selv den mest delikate maten, og dermed bevare den fulle smaken av maten.
I tillegg til det estetiske aspektet, skaper "Tsuchime" (槌目), (som betyr "hamret"), små luftlommer mellom bladet og maten som kuttes. Denne eldgamle japanske teknikken reduserer motstand og forhindrer at mat fester seg til bladet .
Kotai-blader er smidd av japansk 440C rustfritt stål med høy karbon. Dette stålet gjør at knivene holder seg skarpe opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C-stålet kombinerer et høyt karboninnhold for å oppnå hardhet og langvarig skarphet med den optimale mengden krom for å være motstandsdyktig mot korrosjon.
Knivene har også en skjult full tang, noe som betyr at Kotai-bladet strekker seg helt til bunnen av håndtaket. Dette bidrar til overlegen holdbarhet og balanse.
Vedlikehold
Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la den ligge i en våt vask.