Let's deal
Se favoritter
Ansiktspakke med ny strålende hud hos Natural Beauty Clinic

Ansiktspakke med ny strålende hud hos Natural Beauty Clinic

1 499 kr
3 350 kr
Kjøpte
4
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

Forny huden din og se fresh ut selv uten sminke! Inkluderer kjemisk peel, mesoterapi og LED-lysbehandling.

1 behandling
1 499 kr
3 350 kr
Kjemisk peel, mesoterapi og LED-lysbehandling
3 behandlinger
3 999 kr
10 050 kr
Kjemisk peel, mesoterapi og LED-lysbehandling

Høydepunkter

  • For deg som ønsker fresh hud uten bruk av foundation og concealer
  • Behandlingen skreddersys ditt behov
  • Gi huden de viktige vitaminene den trenger for å gløde
  • Behandler og reduserer rynker, ujevn hudtone, solskader, dehydrert/gusten hud, akne, akne-arr med mer
  • Utføres av autoriserte kosmetiske sykepleiere

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 20.12.2019
  • Booking gjøres via telefon eller online - oppgi Let's deal-kode
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Ønsker du å føle deg fresh uten foundation og pudder? Da er kombinasjonsbehandling med kjemisk peel, mesoterapi og LED lys noe for deg! Ved å kombinere disse behandlingene vil man kunne se forbedringer i huden uansett hudtype/hudtilstand. Behandlingene skreddersys ditt behov.

MESOTERAPI

Mesoterapi er en behandling hvor næringskomplekser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer, mineraler og antioksidantere injiseres direkte i huden hvor de stimulerer cellene til å reparere skader. Mesoterapi kan behandle rynker, ujevn hudtone, solskader, dehydrert/gusten hud og gi glød. Behandlingen utføres med en veldig tynn nål med små lette stikk helt overfladisk i huden. Dette er relativt smertefritt. Effekten kan sees allerede rett etter behandlingen, men det anbefales kur på minst 3 behandlinger med ca en ukes mellomrom.

KJEMISK PEELING

Ved en kjemisk peel påfører man huden forskjellige syrer/ingredienser avhengig av hvilke hudtilstand som skal behandles. Ved å påføre en kjemisk peel, lager man en kontrollert “skade” i huden slik at huden setter i gang reparasjonsprosesser som fører til hudforbedring. De ulike peelene har unike egenskaper, men felles for alle er at de øker produksjonen av nye, friske hudceller. Etter en light peel vil huden normalt sett ikke flasse noe særlig, men ved en dypere peel må man regne med litt flassing og rødhet i noen dager.

LED-LYSBEHANDLING

LED-lysbehandling har bestemte bølgelengder for å stimulere cellen i huden. Lysterapi med LED-lys er en behandlingsform som passer for alle hudtyper. Blått LED-lys er spesielt tilegnet å bruke til akne-utsatt hud. Lyset dreper aknebakterien, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og nye utbrudd.

NATURAL BEAUTY CLINIC

Natural Beauty Clinic bygger på et konsept om å få frem det beste i ditt utseende. Deres mål er et naturlig vakkert resultat gjennom å tilby en rekke kosmetisk medisinske behandlinger utført med høy faglig kompetanse. 

Behandlingene utføres av autoriserte kosmetisk dermatologiske sykepleiere utdannet fra Senzie Akademiet, Nordens eneste kosmetisk dermatologiske høyskoleutdanning for sykepleiere. 

De er svært opptatt av at deres behandlingsresultater skal se naturlige ut gjennom skreddersydde behandlingsopplegg og høy faglig kompetanse. De er like opptatt av trygghet og ivaretakelse. Derfor har de basert seg på et unikt konsept hvor vi utfører sesongbaserte behandlinger ut fra de forskjellige årstidene for å redusere risikoen for uheldige resultater. 

De kan tilby en rekke medisinske hudbehandlinger for deg som er plaget med akne, pigmenteringer, solskader/rynker, rosacea og andre hudtistander, samt kosmetiske injeksjonsbehandlinger for deg som ønsker å forebygge/behandle aldringstegn, eller ønsker å fremheve din skjønnhet for å fremstå som den beste utgaven av deg selv.

Deal selges av

Natural Beauty Clinic AS
Organisasjonsnummer: 920 330 835
Pilestredet 43B
0350 Oslo
Mandag til fredag: 10:00 - 17:00, lørdag 10:00 -16:00, ellers etter avtale
41230790Ring
Timebestilling gjøres via telefon - oppgi Let's deal-kode ved booking