Bindaas åpnet i Torggata i sommer, og har fått flotte tilbakemeldinger. Indisk gatemat for opp til 4 personer, sentralt i Torggata. Fargerikt, digg og vanedannende.
1 person
145 kr
289 kr
2 personer
290 kr
578 kr
3 personer
435 kr
867 kr
4 personer
580 kr
1 156 kr
Høydepunkter
- Moderne indisk gatematrestaurant med håndverksøl
- Take away eller sitte i restaurant
- Les restaurantanmeldelse fra Dagsavisen
- 5 av 5 stjerner på Facebook
- Følg Bindaas på Instagram
- Se hele deres meny her
Brukervilkår
- Dealen gjelder f.o.m. 10.11.2021 t.o.m. 31.12.2021
- Dealen er gyldig følgende dager: man-fre kl. 11-15:00
- Booking gjøres via mail: [email protected] - Oppgi din Let's deal-kode
- Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
- Husk å booke i god tid før siste dato
- Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt bord, refunderes ikke
- Take away eller spise i restaurant
- Ingen utkjøring
Mer om dealen
Meny
- Chana Masala
- Classic vegan masala made with chickpeas cooked with tangy spicy onion and tomato masala. Served with Jeera rice - Palak Paneer
- Green machine! Cubes of paneer in a curry made of spinach, onions, tomatoes and spices. Served with Jeera rice - Paneer Makhni
- Say hello to a new member in the Bindaas family.. Grilled paneer, cooked in a smooth and creamy tomato gravy. Served with Jeera rice - Chicken Tikka Masal
- Grilled Chicken Tikka cooked with a onion and tomato masala and creamy gravy - Butter Chicken
- Grilled chicken tikka cooked in a smooth and creamy tomato based gravy with aromatic Indian spices. Served with Jeera rice - Pinnekjøtt-Korma
- Cured lamb ribs soaked overnight and cooked in a creamy and spicy korma. Served with Jeera rice
Chutney, velg mellom
- Mango Chutney
- Mint Chutney
- Tamarind Chutney
Bindaas
Indisk gatemat pop-up. Fargerikt, digg og vanedannende. Harjeet Kumar, tidligere kjøkkensjef på Der Peppern Gror har startet Bindaas. Bindaas er Hindi-slang for en kul og avslappet person, men brukes nå for å beskrive alt som er bra!