Se favoritter
Åpningstilbud! Klassiske vippe-extensions eller volumvipper hos ALENAS BEAUTY

Åpningstilbud! Klassiske vippe-extensions eller volumvipper hos ALENAS BEAUTY

539 kr
1 100 kr
Kjøpte
10+
Spar
51%
Legg til deal i favoritter

Med vippe-extensions sparer du masse tid og du ser flott ut når du våkner om morgenen! 

Nytt sett - Klassiske vipper
539 kr
1 100 kr
Nytt sett - Volum vipper
659 kr
1 400 kr
Nytt sett - Mix vipper
579 kr
1 200 kr

Høydepunkter

 • Åpningstilbud!
 • Klassiske vippe-extensions eller volumvipper
 • Lange vipper med perfekt bøy
 • Få lange, vakre vipper som holder lenge!
 • Varighet: cirka fire uker
 • Midt i Oslo sentrum 

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 08.06.2021
 • Booking online
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nytt sett, ikke påfyll
 • Følg ALENAS BEAUTY på Instagram

Mer om dealen

Klassiske vippe-extensions

Få glamorøse vipper som passer til deg uavhengig om du ønsker en naturlig look eller dramatisk wow-effekt. Metoden gir deg glamorøse vipper som samtidig ser veldig naturlige ut. Hvis vippene har blitt satt på riktig, noe som er helt avgjørende, er det veldig vanskelig å se eller kjenne forskjell mellom dine egne vipper og vippe-extensions. Meningen med denne metoden er ikke å oppnå en overdrevet, mascara-dryppende vippetang-effekt, men heller å gi deg veldig estetiske øyevipper som understreker øynenes skjønnhet og som er lange, fyldige, men naturtro.

Dersom du går ut om kvelden og ønsker å se ekstra dramatisk ut, kan du i tillegg ta på en spesiell fettfri mascara, men det er helt unødvendig i hverdagen. Du sparer tid, du ser flott ut når du våkner om morgenen, du irriterer deg ikke over maskaraen som blir gnidd utover i løpet av dagen og øynene dine virker mer våkne og dramatiske. Vippene er perfekt separerte da extensions limes på ett og ett hårstrå – og limet er helt usynlig. Vippene holder i ukesvis før de naturlig faller av og nye vipper vokser ut.

Vippe-extensions kan limes på de nye vippehårene ca. én måned etter at de har vokst ut. Dersom vi ikke fyller på vippe-extensions og bare tar behandlingen én gang skal vi derfor kun beholde enkelte vippe-extensions etter en periode på to måneder. Vippe-extensions som brukes under behandlingen kan være laget av forskjellige materialer som f.eks. minkhår eller silke. Det tilbys vipper i flere ulike lengder, tykkelser og med ulik grad av bøy. Typen av vippe-extensions velger du individuelt under behandlingen, etter å ha konsultert deg, slik at de best mulig kan tilfredsstille dine forventninger.

3D-volumvipper

Den nyeste teknikken innenfor vippe-extensions. Det brukes forskjellige typer vipper som er både mykere og lettere enn den tradisjonelle metoden. Behandler setter på flere vipper (mellom 2-7) på én naturlig øyevipp og du oppnår på denne måten ett fyldigere resultat med flere vipper. Vippene er mer skånsomme med dine naturlige vipper. De er anbefalt for dem med naturlig få vipper. Vippene sitter rundt 1-2 uker lenger enn de klassiske vippene.

Deal selges av

ALENAS BEAUTY
Organisasjonsnummer: 921 456 816
Dronningens gate 23
0154 Oslo
Etter avtale
96740979Ring