Let's deal
Se favoritter
Klippekort på gruppetrening hos Mat & Trening

Klippekort på gruppetrening hos Mat & Trening

225 kr
480 kr
Kjøpte
1
Spar
53%
Legg til deal i favoritter

Nå ditt mål! Mat og & Trening tilbyr klippekort på gruppetimer. Timene er ledet av dyktige personlige trenere som setter sammen motiverende og energiske treningstimer. I gruppetimene bruker du hele kroppen ved å kombinerer både styrke-, funksjonell- og utholdenhetstrening

Tre klipp
225 kr
480 kr
Fem klipp
355 kr
800 kr

Høydepunkter

 • Klippekort på gruppetimer
 • Kombinerer utholdenhetstrening, funksjonell trening og styrketrening
 • Få inspirasjon og motivasjon til å nå målene dine
 • Sentralt i Stavanger sentrum
 • 5 av 5 stjerner på Facebook 

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 13.08.2020
 • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hvis du liker å trene med andre mennesker, er Mat & Trenings gruppetimer et godt alternativ for deg. Gruppetimene er ledet av en av deres dyktige personlige trenere som tilpasser treningen til hver enkel og setter det sammen til en energisk og motiverende gruppetime. Her motiverer man hverandre, trener og lærer med og av hverandre. Man når individuelle og felles mål med latter og svette og man føler energien i et felleskap. I gruppetimene jobber man i smågrupper, de bruker hele kroppen ved å kombinere både styrke- og utholdenhetsøvelser både inne og ute, og de vil at dere skal ha det gøy i tillegg til å oppnå individuelle mål.

Mat & Trening

Mat og trening er et personlig treningssenter som ønsker å fremme verdien av en sunn og aktiv livsstil. Mat og Trening ble etablert for å tilby folk et mer personlig og tilpasset alternativ til de store treningssentrene. Her tar de i bruk ulike metoder for å hjelpe mennesker til å oppnå deres ønsker og mål.

De jobber for å bedre livskvaliteten til hver enkelt og ønsker å bidra til en varig livsstilsendring. Her har de skapt et miljø der trening skal være morsom og effektiv. Her finner du mye mer enn bare et treningssenter. Du vil finne et team av mennesker som følger deg hvert steg på veien til å nå målet ditt.

Les mer om Mat & Trening her

Tilbakemeldinger fra kunder

"Really Nice gym, with very Good higiene and all the personal trainers are nice and professional. There is a kitchen that you can use for make somothies after your training."

"Proff personlig trener som motivere deg, vise rette veien for å trene og gir deg gode råd om ernæring for å gå ned i vekt. Kjempe plass"

"Veldig snille og profesjonelle. Ble veldig godt mottatt og fikk god hjelp fra de. 5 stjerner"

"The best gym in stavanger with professional and enthusiastic trainers"

Deal selges av

MAT OG TRENING AS
Organisasjonsnummer: 917 807 531
Kirkegata 46
4006 Stavanger