Se favoritter
Bli kvitt uønsket fett med Lipo Laser hos Viken Kroppsterapi

Bli kvitt uønsket fett med Lipo Laser hos Viken Kroppsterapi

299 kr
850 kr
Kjøpte
8
Spar
65%
Legg til deal i favoritter

Behandlingene er laget med spesielle lav-energi laser pads som er designet for å stimulere fettceller til å skille ut innholdet slik at du blir kvitt kroppsfett og strammer huden din. Velg mellom 1, 2 eller 3 behandlinger hos Viken Kroppsterapi.

Tre behandlinger.
897 kr
2 550 kr
En behandling.
299 kr
850 kr
To behandlinger.
598 kr
1 700 kr

Høydepunkter

 • Fettfrysing med lipo laser
 • Resultater etter første behandling
 • Fettfjerning uten kirurgi
 • Fjerning av mindre fettansamlinger fra ønsket område
 • Behandlingene tar fra 20-60 minutter
 • Enklere og mindre smertefullt enn tradisjonell fettsuging og plastisk kirurgi
 • Gratis konsultasjon
 • 5 av 5 stjerner på Facebook - les anmeldelsene her
 • Følg Viken Kroppsterapi på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 28.05.2021
 • Booking gjøres online 
 • Oppgi din Let’s deal-kode under «innhold»
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Lipo Laser

Lipo Laser behandlinger er noe av de heteste i slanking behandlinger i våre dager. Behandlingene er laget med spesielle lav-energi laser pads som er designet for å stimulere fettceller til å skille ut innholdet slik at du blir kvitt kroppsfett og strammer huden din.

Prinsippene for Lipo Laser behandlinger ble utviklet i USA i 2008, og behandlingen er godkjent av FDA. Vitenskapelige studier av Lipo Laser-behandlinger viser at folk i gjennomsnitt mister 12-15 cm fra magen, hoftene og lårene i noen få uker med behandling.

Under en Lipo Laser behandling trenger laserlyset med den spesielle bølgelengden gjennom huden til fettlaget, og laser energi stimulerer fettcellene til å skille ut innholdet slik at innholdet er klar til å bli utskilt av kroppen.

På denne måten kan det spesielle laserlyset stimulere nedbrytning og fjerning av kroppsfett uten å påvirke annen hud og bindevev.

Det er viktig å forstå at en LipoLaser behandling ikke kan stå alene. Behandlingen får fettcellene til å skille ut innholdet, men dette innholdet må brennes eller utskilles av kroppen. Hvis dette ikke skjer, absorberer fettcellene stoffene igjen, og så har behandlingen nesten ingen effekt. Hos viken kroppsterapi; vil vi alltid anbefale deg å følge den opp med en behandling som virker lymfe drenerende.

Disse behandlingene stimulerer lymfesystemet, som er ansvarlig for å fjerne avfallsstoffer fra kroppen. Dette tilsvarer langvarig hardt trening.

Hentet fra Vikenkroppsterapi.no

Viken Kroppsterapi

Kroppsterapi er et helsekonsept som er opprettet for å hjelpe personer med å oppnå bedre helse og form. Ved å bruke kombinerte teknologier og metoder ønsker de å lindre smerter i kroppen, styrke muskulatur, bli kvitt uønsket fett og cellulitter samt hjelpe deg å skape mer overskudd i hverdagen. De ønsker å gi skjønnhets- og helsebevisste kvinner og menn et godt og trygt alternativ innenfor helse og form. De har utviklet et helhetlig konsept for å kunne gi dere de beste forutsetningene for å nå egne mål.

I Kroppsterapi studio jobber en utdannet person med en medisinsk bakgrunn og flere års erfaring fra helsebransjen. De fokuserer på dine individuelle ønsker og mål samt at de skreddersyr en plan for deg. Deres filosofi og hovedmål er at du skal føle deg trygg på at de gjør det de kan for at du skal få de aller beste resultatene for din kropp ut ifra ditt utgangspunkt. Deres erfarne team blir regelmessig kurset og holder seg oppdatert på de nyeste behandlingsmetoder, teknikker og vitenskapelige funn

Deal selges av

viken kroppsterapi
Organisasjonsnummer: 823604002