Let's deal
Se favoritter
Tysk online språkkurs - velg mellom én eller to måneder etter ditt nivå

Tysk online språkkurs - velg mellom én eller to måneder etter ditt nivå

2 700 kr
4 500 kr
Spar
40%
Legg til deal i favoritter

Du behøver ikke være noe språktalent for å lære tysk. Det viktigste er at du er interessert i å lære språket og har den indre motivasjonen til å bli så god du kan bli. Å lære et nytt språk er en prosess. Derfor er det så viktig å ha det gøy og å ta ting steg for steg. Prosessen skal være en glede i seg selv, ikke bare resultatet. Du velger selv nivå og om du ønsker én eller to måneder. 

En måned
2 700 kr
4 500 kr
Tysk nettkurs nivå A1
En måned
2 700 kr
4 500 kr
Tysk nettkurs nivå A2
To måneder
4 799 kr
7 999 kr
Tysk nettkurs nivå A2
To måneder
4 799 kr
7 999 kr
Tysk nettkurs nivå A1

Høydepunkter

  • Nettkurs som kan tas hvor som helst
  • Kurs tilpasset ditt behov og tid
  • Bli bedre i tysk

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 21.06.2020
  • Booking gjøres via e.tanev@tyskakademiet.no - oppgi din Let’s deal-kode
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Ved påmelding får du beskjed om hvilken kursbok som brukes. Denne kommer i tillegg til kursavgiften

Mer om dealen

Tysk nettkurs nivå A1

Er du helt nybegynner til tysk, så starter du på nivå A1. Her bygger vi opp alt fra ordforråd, grammatikk, lese- og lytteforståelse - og du øver deg på å snakke tysk. I timene legger vi stor vekt på å jobbe muntlig og å øve oss sammen. Vi går gjennom ny grammatikk og nytt stoff. Hjemme jobber du videre med det du har lært i timen, gjør oppgaver og lærer gloser. 

Les mer her.

 Undervisning på Zoom

Nettkurset i tysk finner sted på Zoom, som fungerer på alle plattformer, operativsystemer og nettlesere. Der er du alene med kurslederen din. Når du får en innkalling til undervisning/Zoom-møte, inneholder den en lenke du klikker på for å bli med på møtet. Undervisningen foregår på samme måte som i et klasserom, men vi kan være på forskjellige steder. 

Tysk nettkurs nivå A2

På nivå A2 er du fortsatt nybegynner, men du jobber nå mot å bli viderekommen. På kurset bygger vi opp alt fra ordforråd, grammatikk, lese- og lytteforståelse - og du øver deg på å snakke tysk. I timene legger vi stor vekt på å jobbe muntlig og å øve oss sammen. Vi går gjennom ny grammatikk og nytt stoff. Hjemme jobber du videre med det du har lært i timen, gjør oppgaver og lærer gloser. Læreboken vi bruker har også en egen fasit der du kan rette deg selv. 

Les mer her.

Tilbakemeldinger fra kunder

"Jag har lärt mig mye av Elisabeth - hon sätter stort fokus på grammatik vilket är uppskattat och trengs. Elisabeths kurser anbefales stort!”

“Jeg tok et tyskkurs (mellomnivå) med Elisabeth og jeg ble veldig fornøyd med både læringsprosessen og resultatet. I sin læringsmetode kombinerer Elisabeth språkundervisning med kunnskap om Tyskland på flere områder:
kultur, samfunn, politikk, historie, etc. Resultatet ble da at jeg etter kurset lærte mye om tysk- språket og Tyskland, dvs at jeg satt igjen med nyttig kunnskap. For øvrig er Elisabeth en veldig dyktig og motiverende instruktør!”

Deal selges av

Tyskakademiet
Organisasjonsnummer: 916 614 691