100% håndlaget Gyuto (kokkekniv), 20 cm blad. Gyuto er den japanske ekvivalenten til kokkekniven, kvikk og velbalansert for et komfortabelt grep, i stand til å kutte alt unntatt bein og frossen mat.
Produktinfo
- Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
- Skjult full tang
- Svart pakkawood håndtak
- HRC-hardhet: 60 +/-1
- Vekt: 198g
- Perfekt balansert
- Rustfritt
- Bamboo Saya (slire eller bladdeksel) følger med hver kniv
- Livstidsgaranti
Brukervilkår
- Frakt tilkommer
- Leveringstid: cirka 3 arbeidsdager
Mer om produktet
Hybrid mellom en japansk og en tysk bladprofil, den lett buede magen tillater en gyngende bevegelse for uanstrengt hakking og kutting, mens den senkede tuppen gjør presisjonsarbeid enklere.
Foruten sin estetiske appell, skaper "Tsuchime" (槌目) (hamret) mønster små luftlommer mellom bladet og maten som kuttes. Denne forfedres japanske metoden reduserer luftmotstanden, og forhindrer dermed at mat fester seg til bladet.
Det 1,8 mm tynne bladet tillater presise og skarpe kutt, og knuser aldri selv den mest delikate maten for å bevare den fulle smaken.
Smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål, vil KOTAI Gyutos blad holde seg skarpt opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C kombinerer et høyt karboninnhold for hardhet og kantbevaring med den optimale mengden krom for korrosjonsbestandighet.
Skjult full tang - KOTAI-blader strekker seg helt til bunnen av håndtaket - for overlegen holdbarhet og balanse.
Vedlikehold
Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la ligge i en våt vask.