Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Eximia behandling hos La Bella Klinikk

Eximia behandling hos La Bella Klinikk

899 kr
Kjøpte
20+
Legg til deal i favoritter

Sentral beliggenhet på Økern.

Høydepunkter

 • Behandlingstid 40 minutter
 • Sentral beliggenhet på Økern
 • Følg La Bella Klinikk på Facebook og Instagram
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 30 dager fra kjøp
 • Booking gjøres via mail: [email protected] -oppgi din Let’s deal-kode når du booker
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Rabatten kan variere utifra de ulike alternativene
 • Maks én deal pr. kunde
 • 18 års aldersgrense
 • Medisinsk ansvarlig: Simen Austdal HPR og Andreas Trønnes HPR

Mer om dealen

Slik foregår behandlingen

Terapeuten bruker først laser, som gjør at fettcellene lettere "slipper" fettet. Deretter utføres vakuummassasje/lymfedrenasje ved hjelp av en kopp tilkoblet maskinens vakuumpumpe. Koppen føres i forskjellige baner ved hjelp av et konstant negativt trykk. Under behandlingen stilles maskinen inn på et eget program som er skreddersydd for hvert enkelt tilfelle. Maskinen bruker positivt og negativt trykk som igjen sikrer en skånsom behandling uten ubehag og blåmerker.

Egne oljer laget for maskinen tilfører næring til huden og en spesialutviklet ultralydgelé effektiviserer behandling av lokale fettansamlinger på for eksempel utsiden av lår og hofter. Behandlingen avsluttes med en spesialutviklet krem som hjelper til med å fremme best mulig resultat.

Hvor mange behandlinger anbefales?

Hvor mange behandlinger du trenger avhenger av utgangspunktet og hva du ønsker å oppnå. Med andre ord så vil antall behandlinger variere fra person til person.

La Bellla Klinikk

La Bella klinikk er en ny etablert privat Kosmetikk klinikk med sentral beliggenhet. Legesenteret er stiftet av Radiografen Alvin Al-Nabhani med mange års erfaring på kosmetikk behandlinger. Deres ambisjon er å gi publikum tilgang til en privat legetjeneste med høyest kvalitet, time samme dag, kortest mulig ventetid for undersøkelse, utredning, behandling m.m.

Les mer her!


Viktig Informasjon og Komplikasjoner

All medisinsk behandling har potensial risiko, bivirkning, og potensial for komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person.

Det er viktig at du har opplyst om eventuelle sykdommer du har og hvilke medisiner du bruker, eventuelle legemiddelallergier eller andre allergier, samt om du er gravid eller ammer. Du må også opplyse om du har gjort estetiske behandlinger før, hvilke behandlinger og når. 

Laserbehandling kan i enkelte tilfeller gi brannskader, infeksjon, 

pigmentforandringer (både tap av pigment eller økning av pigment), og utbrudd av herpes-utslett. Det kan også være at resultatet ikke blir like godt som man hadde forventet og at gjentatte behandlinger kreves.

Resultater kan variere ut i fra ulike hudtyper

Alle hudtyper og mennesker er forskjellige og reagerer ulikt.

Vi i Let's deal anbefaler derfor alltid å ta en prat med legen under konsultasjon før du utfører behandlingen. Dette for å utføre en mest mulig trygg og sikker behandling for deg som kunde.

Deal selges av

PARADISE COSMETIC & LA BELLA BEAUTY CLINIC AS
Organisasjonsnummer: 926 458 345
Økernveien 121
0579 Oslo
90204971Ring