Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relaxSuperdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (1 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (2 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (3 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (4 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (5 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (6 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (7 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (8 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (9 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (10 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (11 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (12 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (13 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (14 av 16)Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax (15 av 16)

Superdeal på Lydinge Resort for 2 inkl. overnatting, frokost og relax

995 kr
1 800 kr
2,5
(7)
Kjøpte
10+
Spar
45%
Dealen avsluttes om
35:16:22
Legg til deal i favoritter

Velkommen til dette koselige familiedrevne feriestedet Lydinge Resort like utenfor Helsingborg, Sverige. Ta med noen du elsker til dette avslappende stedet hvor du bor i et førsteklasses dobbeltrom og slapper av i deres relaxavdeling. Om morgenen våkner du til en magisk frokostbuffet med et stort utvalg.

Dealen inkluderer

 • Overnatting i premium dobbeltrom
 • Frokostbuffet
 • Gratis inngang til relaxavdelingen
 • Badekåpe og badetøfler

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 13.11.2023 t.o.m. 30.04.2024
 • OBS! Du må bestille så snart som mulig, senest 2 uker etter kjøp av dealen
 • Dealen gjelder med innsjekking søndag-fredag
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Barnepolicy: Ta kontakt med hotellet/reisebyrået for å se hva som gjelder for akkurat din familie
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Avbestilling eller ombestilling er ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Om Lydinge Resort

Bare 10 minutter utenfor Helsingborg finner du det koselige hotellet Lydinge Resort, drevet av familien Gibrand. Med nøye utvalgte aktiviteter som f.eks avslapningsområde, padel og golf i vakre omgivelser, har deres visjon utviklet seg over mange år. Kombinasjonen av avslapning, aktiviteter og en koselig atmosfære med høy service og kvalitet, har Resort funnet sin rette form, rett og slett et Resort med feriefølelse.

Deal selges av

Lydinge Resort AB
Organisasjonsnummer: 556639-2055
Lydingevägen,
265 75 Hyllinge
-Bokas endast via mail: [email protected]
-Uppge Let's deal-kod vid bokningsförfrågan
-Dealen måste bokas senast 2 veckor efter inköpsdatum.
-Gäller med incheckning t.o.m. 30/4 2024