Se favoritter
Fillerbehandling eller medisinsk injeksjon, utføres av lege, hos Oslo Laserklinikk på FrognerFillerbehandling eller medisinsk injeksjon, utføres av lege, hos Oslo Laserklinikk på Frogner (1 av 5)Fillerbehandling eller medisinsk injeksjon, utføres av lege, hos Oslo Laserklinikk på Frogner (2 av 5)Fillerbehandling eller medisinsk injeksjon, utføres av lege, hos Oslo Laserklinikk på Frogner (3 av 5)Fillerbehandling eller medisinsk injeksjon, utføres av lege, hos Oslo Laserklinikk på Frogner (4 av 5)

Fillerbehandling eller medisinsk injeksjon, utføres av lege, hos Oslo Laserklinikk på Frogner

850 kr
1 900 kr
4,2
(5)
Kjøpte
100+
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

Velg mellom ulike fillerbehandlinger eller medisinske injkesjoner hos Oslo Laserklinikk på Frogner.

Filler - 0.5 ml Utført av Lege
850 kr
1 900 kr
0.5 ml
FIller 1.0ml Utført av Lege
1 699 kr
3 500 kr
1.0 ml
FIller 2.0ml Utført av Lege
2 999 kr
6 000 kr
2.0 ml
Medisinsk injeksjon - ett område
990 kr
2 500 kr
Ett område
Medisinsk injeksjon - to områder
1 790 kr
4 500 kr
To områder
Medisinsk injeksjon - tre områder
2 590 kr
6 500 kr
Tre områder

Høydepunkter

 • Fillerbehandling eller medisisnsk injeksjon på Oslo Laserklinikk
 • Få fyldigere lepper
 • Reduserer rynker og linjer
 • Gir ansiktet et løft
 • Behandlingen utføres av sertifisert personell

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. Dealen gjelder f.o.m. 14.09.2021 t.o.m. 28.02.2022
 • Timebestilling gjøres online – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Fillerbehandling

Oslo Laserklinikk har lang erfaring innen injeksjonsbehandling med filler. Deres flinke leger kan utforme akkurat den behandlingen du ønsker. Filler brukes for å øke hudens elastisitet, redusere rynker, linjer og gjenopprette volum i lepper og ansikt.

Oslo laserklinikk benytter forskjellige typer fillere som inneholder Hyaluronsyre som er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevevet.  Hyaluronsyre har som oppgave å støtte kollagenfibre og strukturproteiner som gir deg et naturlig utseende.

Produksjonen av hyaluronsyre avtar med alderen og det oppstår rynker og linjer. Om du ønsker å forsinke disse aldringstegnene kan et tilskudd av hyaluronsyre gi huden et yngre utseende.

Les mer om fillere her

Områder som kan behandles

 • Lepper
 • Rynker
 • Dype linjer
 • Utjevning
 • Volum

Medisinsk injeksjon

Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. Dette forhindrer sammentrekning av de musklene som forårsaker rynker, og dermed blir den overliggende huden glatt. Best resultat oppnås ved behandling av rynker som kommer til syne ved ansiktsmimikk.

Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Før behandlingen

Før behandlingen vi legen foreta en konsultasjon hvor man kartlegger ønsket behandling. Pasienten vil så få påført bedøvelseskrem på området som skal behandles, dette er for å gjøre behandlingen mer komfortabel. Området vil bli renset for unngå infeksjoner.

Fremgangsmåte

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler (Juvéderm). Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Etter behandlingen

Etter behandlingen er det viktig å unngå hard fysisk aktivitet. Man skal også unngå å bøye seg i 5-6 timer etter behandlingen da virkemiddelet kan forflytte seg. 

Resultater

De endelige resultatene er ofte synlige etter 3-7 dager, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen. Effektene varer i 3-4 måneder og innsprøytingene må gjentas flere ganger i året. Den rynkefrie effekten har også en tendens til å vare lenger dersom du får flere behandlinger, dette er fordi musklene blir tynnere av inaktivitet.

Deal selges av

OSLO LASERKLINIKK
Organisasjonsnummer: 919 251 603
Krusesgate 11
0263 Oslo
Etter avtale