Let's deal
Se favoritter

LVL vippeløft med/uten farging av vipper hos I.O Frisør Skjønnhet & Velvære

349 kr
790 kr
Kjøpte
10+
Spar
56%
Legg til deal i favoritter

Få lengde, volum, løft og næring til dine naturlige vipper med LVL vippeløft hos I.O Frisør Skjønnhet & Velvære.

LVL vippeløft
349 kr
790 kr
LVL vippeløft med farging av vipper
499 kr
950 kr

Høydepunkter

 • Gir et naturlig resultat
 • Lengre vipper som åpner blikket
 • Våkne opp med flotte vipper
 • Stylist med mange års erfaring
 • 4,7 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 21.05.2020
 • Booking gjøres via online- oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

LashLift – Vippeløft

Vippeløft/ lashlift er en behandling som har blitt ekstremt populær i de siste årene. Oppnå lengde, volum, løft og næring til dine naturlige vipper. Vi har erstattet tradisjonell vippebøy med en behandling som gir både fin bøy, i tillegg gir næring til vippene. Vippene blir løftet fra vipperoten, så det er ikke den samme bøy eller teknikken som fantes i eldre tider, derfor heter det vippeløft og ikke vippebøy lenger. Vippene blir ikke bøyd bakover, de blir løftet oppover. De fleste velger også å farge vippene samtidlig, slik at de blir mørkere også for å slippe å bruke maskara. Helt perfekt for de travle eller de som foretrekker helt naturlig look.

LashLift – er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. Den innovative teknikken benyttes det silicon-form sammen med profesjonelle produkter til å skånsomt løfte/bøye dine vipper. Vi kan i samme sleng farge vippene dine, så da kan du føle deg vakker til enhver tid!

I.O. Frisør Skjønnhet og Velvære

Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene hos I.O Frisør Skjønnhet & Velvære. Derfor appellerer vi mest til mennesker som føler viktigheten av at frisøren har tid til å lytte til en, samtidig som han eller hun kan bidra med sin kompetanses som engasjert fagperson.

Vår visjon er at vi gjennom høy kompetanse, hyggelig atmosfære og gode produkter, skal være ditt førstevalg. Her får du senket skuldrene, nyte en god kopp kaffe eller te, mens du blir stelt på håret eller får neglene stelt. 

Det å gå til frisøren eller negldesigneren skal ikke bare være et nødvendig onde, det skal være en unik mulighet til å slappe av, stresse ned og samtidig få gjort det du skal.

Les mer og følg I.O. Frisør Skjønnhet og Velvære på Facebook.

Deal selges av

I.O frisør skjønnhet & velvære
Organisasjonsnummer: 998 534 984
Bygdøy alle 19 a
0262 Oslo
Mandag til fredag: 10:00-18:00, lørdag: 11:00-15:00
23623130Ring