Se favoritter
Slier du med acne, pingmenteringer, åreknuter eller synlige aldringstegn? Bli kvitt disse med IPL/SSR behandling hos AM Esthetic Clinic

Slier du med acne, pingmenteringer, åreknuter eller synlige aldringstegn? Bli kvitt disse med IPL/SSR behandling hos AM Esthetic Clinic

469 kr
1 450 kr
Kjøpte
30+
Spar
68%
Legg til deal i favoritter
Få en glattere, tonet hud og anti-ageing-behandling utført av AM Esthetic Clinic på Brynseng - en svært effektiv behandling! Velg opptil 6 behandlinger.
1 behandling
469 kr
1 450 kr
2 behandlinger
1 139 kr
2 900 kr
3 behandlinger
1 639 kr
4 350 kr
4 behandlinger
2 199 kr
5 800 kr
5 behandlinger
2 759 kr
7 250 kr
6 behandlinger
3 349 kr
8 700 kr

Høydepunkter

 • En svært effektiv anti-ageing-behandling
 • Forbygger acne
 • Fjerner finmenteringer og åreknuter
 • Les mer om behandlingen og se før og etter bilder her!
 • Lang erfaring i bransjen
 • Hyggelig og imøtekommende personale som yter topp service for sine kunder
 • 5 stjerner på Facebook!
 • Følg AM Esthetic Clinic på Instagram
 • Gratis parkering
 • Kun 3 minutter unna Brynseng T-bane 

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 29.07.2021
 • Timebestilling gjøres online – oppgi Let's deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

SSR / IPL - Aknebehandlinger

Årsaker til akne:
Endokrine sykdommer, økning i mannlig hormon, psykisk press, søvnmangel, bruk av narkotika, miljøpåvirkning, feil kosthold, etc.

Hvordan kan SSR utføre aknebehandling?
Propionibacterium acnes (PAC) som forårsaker en inflammatorisk reaksjon i huden, er en form for anaerobe bakterier som produserer porfyrin (en type fotofølsomt stoff) i løpet av forbrenningen. Det spesielle spekteret av SHR IPL Series trenger dypt inn i hudens vev og absorberes av porfyrin, noe som stimulerer porfyrin til å frigi monomorphism oxyanion som dreper Propionibacterium akne på en effektiv måte, som et resultat av dette, fjerner akne.

SSR / IPL – Hudbehandlinger

Pigmentering
Årsaker til pigmentflekker og fregner:
Genetisk disposisjon, særlig fregner kan være forårsaket av autosomal dominant arvegang, andre grunner kan være bl.a. overdreven soling, røntgen og ultrafiolett stråling.

​Hvordan kan SSR fjerne pigment?
Det spesielle spekteret av SSR trenger dypt inn i hudens vev, pigmenteringen i underhuden blir fjernet fra epidermis umiddelbart, og deretter faller skorpen av. Gruppen av pigmentering vil bli delt inn i små granulater, svelget av makrofag, og fjernes ut av kroppen gjennom lymfesystemet.

Vaskulær Terapi

Årsaker til åreknuter:
Åreknuter er forårsaket av arv, kald og varm ytre påvirkning, vaskulær aldring, svak elastisitet, klimaet, samt bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

Hvordan brukes SSR til vaskulær terapi?
Lysets pyrolyse løser ut ekstra hemoglobin i blodkapillærene, noe som renser blodkapillærene. Det kan også stimulere den tynne og skjøre veggen i blodkapillærene biologisk, stimulere celleregenerering, gjenopprette veggene i blodkapillærene og gjøre de tykkere.

Hudforyngelse

Årsaker til aldring av huden:
Aldring, kosthold, søvn, sykdom og stress. Alt dette vil forårsake kollagentap i huden vår. Spesielt de over fylte 25, vil lide store tap av kollagenprotein. Hudens porer vil bli grovere og forstørret. Huden vil bli mørkere, og mister elastisiteten. Ettersom tiden går, blir det verre.

​Hvordan kan SSR være anti-aldrende?
Det spesielle spekteret til SSR aktiverer punktet på huden vi ønsker å treffe, det går gjennom biologisk stimulering for å aktivere cellen, danner opprinnelig kollagenfiber og elastisk fiber. Det hjelper med å lage kollagen, rask metabolisme og mikrosirkulasjonen, og dermed resulterer effekten av estetisk og forynget hud.

Les mer her!


AM Esthetic Clinic

AM Esthetic Clinic er et ansikts- og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Med vitenskap, teknologi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap å bidra til at kundene oppnår en økt selvfølelse. Klinikken holder til i trivelige lokaler i på Bryn, tre minutter unna T-bane Brynseng.

Følg AM Esthetic Clinic på Facebook og Instagram.

Tilbakemeldinger fra kunder

«Jeg kommer gjerne tilbake! Så flott å oppdage dere gjennom Let’s deal. Jeg jobber rett ved, så dere ser meg garantert igjen»

«Topp service og behandlingen virker og hun lover kun det hun klarer. Ærlig og engasjert. Vært kunde i flere år. Tatt alt fra laser til hudpleie!»

«Super service og fantastiske priser. Flott med egen kundeklubb hvor jeg får tilbake penger for hver behandling»

«De er serviceinnstilte og hyggelige ansatte! Super kundebehandling, og raske til å svare på mail. Anbefaler de på det sterkeste»

«Jeg er veldig fornøyd med dem god service og veldig bra pris jeg tror man kan ikke finne hele Oslo sånn billige tilbud!!»

«Gleder meg alltid til å komme tilbake hit! Så hyggelige ansatte og god stemning. Utrolig fornøyd med både vippe og neglebehandling!»

«Har prøvd flere behandlinger her, god atmosfære, vennlig, serviceinnstilt og flink betjening. Når en behandling er ferdig, ender jeg alltid opp med å bestille noe nytt.»

Deal selges av

AM Esthetic Clinic
Organisasjonsnummer: 921 416 032
Brynsveien 3B
0667 Oslo
Mandag til fredag: 09.30 - 19.30, Lørdag: 10.00 - 16.00.
22227020 / 46962088Ring
Timebestilling gjøres på tlf, e-post eller online – oppgi Let's deal-kode