Let's deal

Medisinsk injeksjon hos Viktoriaklinikken på Majorstuen

990 kr
1 950 kr
Kjøpte
100+
Spar
49%

Åpningstilbud hos Viktoriaklinikken sentralt på Majorstuen! Medisinsk injeksjon i ett, to eller tre valgfrie områder. Behandlingen utføres av dyktige spesialsykepleiere med mange års erfaring

Ett område
990 kr
1 950 kr
To områder
1 490 kr
2 600 kr
Tre områder
1 920 kr
3 200 kr

Høydepunkter

  • Godt egnet for eksempelvis "sinnarynker" mellom øyenbrynene, rynker i pannen og rundt øynene
  • Utført av spesialsykepleier
  • Sentralt beliggende midt på Majorstuen
  • Se informasjon om behandlinger og bilder på Facebook og Instagram
  • Salongen scorer 5 av 5 stjerner på Facebook!

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 05.05.2019
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

MEDISINSK INJEKSJON

Muskelspenninger i panne og omkring øynene signalerer stress, bekymring, aldring og manglende overskudd. Med medisinsk injeksjon slapper de mimiske musklene mer av, samtidig som huden blir glattere – og man får et mer imøtekommende og yngre uttrykk.

Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. Dette forhindrer sammentrekning av de musklene som forårsaker rynker, og dermed blir den overliggende huden glatt. Best resultat oppnås ved behandling av rynker som kommer til syne ved ansiktsmimikk.

Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

FREMGANGSMÅTE

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler (Juvéderm). Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

VIKTORIAKLINIKKEN

Viktoriaklinikken er en anti-aging klinikk med filialer i Oslo, Jessheim og Lillestrøm. Klinikken tilbyr medisinsk estetiske behandlinger som ivaretar din skjønnhet. Deres behandlere består av erfarne leger og sykepleiere med ulik tverrfaglig medisinsk bakgrunn. Victoria Klinikken er etablert av to spesialsykepleiere og en medisinsk ansvarlig lege.

Et hvert ansikt er forskjellig, og det er en kunst å lese anatomien.  Overdreven bruk av fillere og injeksjoner er verken etisk eller estetisk forsvarlig. Hos Viktoriaklinikken vektleggs god rådgivning, og de vil hjelpe til med å tilpasse behandlinger til ditt personlige behov.

Deal selges av

Viktoriaklinkken
Organisasjonsnummer: 920 697 941
Neuberggata 16
0367 Oslo
Mandag til fredag: 10-18.00
Helg: Etter avtale
41103330Ring
https://viktoriaklinikken.no