Se favoritter
Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakkerKlargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (1 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (2 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (3 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (4 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (5 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (6 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (7 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (8 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (9 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (10 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (11 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (12 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (13 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (14 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (15 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (16 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (17 av 19)Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker (18 av 19)

Klargjør båten til neste sesong. Elite Detaljering kommer til deg. Ulike polering og vaske pakker

449 kr
1 000 kr
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

La Elite Detaljering komme å gjøre båten din skinnende ren og pen til neste båtsesong. De polerer, tar dyp vask og vokser den.                   

Superglans karnauba-voks
449 kr
1 000 kr
Fjerning av vær striper/saltvanns flekker
899 kr
2 000 kr
Polering
2 699 kr
6 000 kr
Må ligge i marina område
Dyp vask
2 999 kr
6 500 kr
Innvendig og utvendig

Høydepunkter

  • Elite Detaljering kommer til der båten står i Oslo/Viken område
  • Viktig at båten står på land
  • Velger du polering er det viktig at båten er under tak (dette fordi direkte solkontakt tørker poleringskremen og kan skade båtlakken)
  • Kampanjen gjelder for båter opptil 8 meter

Brukervilkår

  • Dealen gjelder f.o.m. 07.09.2021 t.o.m. 31.12.2021
  • Booking gjøres via e-post: elite.detaljering@gmail.com
  • Oppgi din Let’s deal-kode
  • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Polering
Polering er prosessen med å skape en glatt og blank overflate ved å gni med jevn trykk og riktig kjemisk behandling, og etterlate en ren overflate med en betydelig speilrefleksjon.

Dyp vask
En grundig rengjøring av båten både utvendig og innvendig. Dette sparer for mange timer når båten skal ut igjen til våren. Båten spyles godt med ferskvann (høytrykk er å anbefale). Deretter skubbes den godt. Videre skraper vi vekk skjell og rur med skrape dersom vi ikke klarer å ta dette med høytrykk.

Karnauba-voks
Gir en dyp og rik glans samt med langtvirkende beskyttelse mot falming, oksidering og UV-stråler.

Deal selges av

Elite Detaljering
Organisasjonsnummer: 927419181
Griniveien 1
0756 Oslo
+47 96838933Ring