Se favoritter
Flying Ball med LED-lysFlying Ball med LED-lys (1 av 5)Flying Ball med LED-lys (2 av 5)Flying Ball med LED-lys (3 av 5)Flying Ball med LED-lys (4 av 5)

Flying Ball med LED-lys

149 kr
509 kr
Spar
71%
Legg til deal i favoritter
Flying Ball med LED-lys, sjekk ut denne superkule flying ballen, med dette kan du holde barna opptatt i timevis med morsom lek. Superenkelt å bruke når du bare starter den og lar den flyr

Produktinfo

  • Enkel å kontrollere - Bunnen av ballen har en induktiv sender og en induktiv mottaker. Når barnet slår på strømbryteren, begynner det automatisk å fly om 2 eller 3 sekunder. Deretter strekker barnet seg til den nedre enden av den flyvende ballen, og den flyvende ballen beveger seg med barnets hånd. Dette er virkelig et magisk leketøy som blir elsket av både barn og voksne.
  • Fargeskift LED-lys - 7 forskjellige fargebelysninger, hver gang den fremkalles av hånden din, vil den automatisk fly opp igjen og bytte til forskjellige farger, den vil se fantastisk ut om natten. Det har en stor visuell appell for alle barn. Spesielt om natten i et mørkt rom ser det veldig fantastisk ut.
  • Høy kvalitet og utførelse - Laget av miljøvennlige giftfrie materialer av høy kvalitet, inneholder det innebygde oppladbare batteriet, lett, lett å fly med brukervennlighet, spesielt designet for nybegynnere. Med en solid struktur deformeres ikke knivene lett. Barna vil glede seg over denne underholdende og fantastiske volleyballen.
  • Morsomme gaver - Vedtatt avansert LED infrarød flytende sensor for å gjøre den bevegelsessensitiv slik at den oppdager gjenstander i nærheten og beveger seg bort. Den vil oppdage hånden din og bevege seg bort fra den. Denne minidronen gir deg mye overraskelse og moro.
  • Hold barnet ditt - Volleyball gir ikke bare barn lykke, men holder også tenåringer og voksne en lykkelig barndom. Dette er et magisk smart leketøy, du kan endelig følge barna dine for å leke med leker og dele deres lykke.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Flying Ball med LED-lys, sjekk ut denne superkule flying ballen, med dette kan du holde barna opptatt i timevis med morsom lek. Superenkelt å bruke når du bare starter den og lar den flyr bort, hold hendene under den for å kontrollere bevegelsen i luften. Et supergøy ​​leketøy for barna.


Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395