Se favoritter
Ansiktsløft med trådløft uten kirurgi og arr hos Korpeveien LegeklinikkAnsiktsløft med trådløft uten kirurgi og arr hos Korpeveien Legeklinikk (1 av 6)Ansiktsløft med trådløft uten kirurgi og arr hos Korpeveien Legeklinikk (2 av 6)Ansiktsløft med trådløft uten kirurgi og arr hos Korpeveien Legeklinikk (3 av 6)Ansiktsløft med trådløft uten kirurgi og arr hos Korpeveien Legeklinikk (4 av 6)Ansiktsløft med trådløft uten kirurgi og arr hos Korpeveien Legeklinikk (5 av 6)

Ansiktsløft med trådløft uten kirurgi og arr hos Korpeveien Legeklinikk

5 990 kr
12 000 kr
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg, skånsom og enkel å utføres kun i lokalbedøvelse, evt med noe beroligende for de som ønsker det.

To Tråder
5 990 kr
12 000 kr
Fire tråder
9 990 kr
20 000 kr
Seks Tråder
14 990 kr
29 000 kr

Mer om dealen

Hvordan utføres Trådløft?

Etter først en grundig samtale og undersøkelse, settes lokalbedøvelse i små punkter der tråden skal inn og ut. Tråden har små knuter og “mothaker” som gjør at den enkelt kan trekkes under huden i èn retning men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden – da henger den der! Etter å ha strammet trådene og fått det resultatet man ønsker, klippes endene korte og forsvinner under huden.

Områder:

 • Kjeve
 • Dobbelthake
 • Hals
 • Brynsløft
 • Smilelinjer
 • Kinn
 • Surmunn


  Korpeveien Legeklinikk

  Korpeveien legeklinikk drives av Dr. Monica M. Braaten som er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Hun utfører Korpeveien Privatklinikk kosmetiske og medisinske legetjenester. For å opprettholde høy faglig kompetanse deltar hun ofte på forelesninger, kurs og kongresser rundt om i Norge og verden. Dr. Braaten har bred erfaring fra allmennmedisin, legevaktsarbeid- og akuttmedisin, sykehjemsmedisin, rehabilitering samt bedriftshelsetjeneste. Sertifisert petroleumslege innen offshore. Spesialist innen kosmetisk medisin. Egen parkering og kort vei til buss og tog.

Deal selges av

Korpeveien Legeklinikk
Organisasjonsnummer: 825 893 822
Korpeveien 7
3050 Drammen
Etter avtale
92 31 04 13Ring