letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
En eksklusiv peeling hos Oslo Skjønnhet & VelværeEn eksklusiv peeling hos Oslo Skjønnhet & Velvære (1 av 6)En eksklusiv peeling hos Oslo Skjønnhet & Velvære (2 av 6)En eksklusiv peeling hos Oslo Skjønnhet & Velvære (3 av 6)En eksklusiv peeling hos Oslo Skjønnhet & Velvære (4 av 6)En eksklusiv peeling hos Oslo Skjønnhet & Velvære (5 av 6)

En eksklusiv peeling hos Oslo Skjønnhet & Velvære

890 kr
1 990 kr
Kjøpte
4
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

Nå får du en svært effektiv behandling med HYALAX ANTI-AKNE PEEL AZELAINSYRE 17%. En peeling som hjelper mot for fet eller akne-utsatt hud.

Høydepunkter

 • En svært effektiv peeling
 • Bidrar til å redusere urenheter og skader i huden
 • Flotte og lyse lokaler
 • Salongen ligger sentralt på Grunerløkka
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Følg på Oslo Skjønnhet og Velvære Instagram

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 30 dager fra kjøp
 • Booking via 936 46 064 - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Gjelder kun nye kunder
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hyalax anti-akne peel azelainsyre 17%

En eksklusiv peeling hvor hovedvirkestoffet er azelainsyre (Azelaic acid) 17%. Den har en velkjent effekt ved akne, fet hud, komedoner mv. Azelainsyre finnes i en rekke legemidler mot akne, som Finacea og Skinoren fra LEO. Her har CITC gjort nytte av den velkjente akne-effekten og satt sammen en peeling basert på dette virkestoffet. Inneholder i tillegg 2% salisylsyre, som også er et kjent aknemiddel.


Hvordan foregår behandlingen?

De starter med dyp hudrens, det påføres en beskyttende krem på de nedre øyelokkene og rundt øynene, periorale områder og leppene. peelingen legges så på i ca. 10 minutter, løsningen nøytraliseres med mye vann og avsluttes med en forfriskende og kjølende krem. Neste behandling kan taes etter minst 21 dager.


Anbefalinger etter bruk

Etter behandlingen med HYALAX ANTI-AKNE PEEL AZELAINSYRE 17%, kan hudens utseende endres. Du kan også føle tørr hud. Disse følelsene kan vare fra flere timer til flere dager. Dette er normalt og vil gå over av seg selv. Å rense og fukte huden din vil bidra til å redusere dette. I henhold til din hudtype vil spesialisten din velge hudpleieproduktene for deg. Unngå eksponering for sollys og UVA-stråler og bruk ofte solkrem med SPF 50+.

Kunden opplever vanligvis ikke irritasjon eller rødhet. Hos de fleste går huden tilbake til normal tilstand etter 3-4 dager, og først i løpet av de to første dagene etter påføring av peelingen kan det observeres lett rødhet og flassing.

Ikke utfør andre profesjonelle prosedyrer på det behandlede området før 7-10 dager etter siste behandling med HYALAX ANTI-AKNE PEEL AZELAINSYRE 17% og / eller til huden er fullstendig gjenopprettet. På dager etter påføringen av produktet anbefales det å unngå aktiviteter som involverer vann eller svette (spa, svømmebasseng, etc.). Om sommeren og på breddegrader der solens stråler er svært intense, kan det være risiko for lysfølsomhetsreaksjoner etter bruk av dette produktet. Derfor anbefales det at du tar ekstra solbeskyttelsestiltak for å unngå potensiell risiko for mørke flekker.

Oslo Skjønnhet & Velvære

Oslo Skjønnhet & Velvære åpnet i 2019 på Øvre Grünerløkka og er et helt nytt konsept bestående av: Fillers, profhilo, Hialax-fettfjerning, permanent hårfjerning (diode), Eximia, PMU, mesoterapi, hudpleie, tannbleking, medisinsk injeksjon og andre ulike hud- og kroppsbehandlinger.

- Din trygghet er viktig for oss, dermed kan du forvente at alle våre medarbeidere oppfyller de kravene og har utdanning og kurser som er nødvendig for å ivareta deg på best mulig måte.​ Vårt mål er alltid å være oppdatert på de beste og mest veldokumenterte behandlingsmetoder på markedet. Velkommen til oss!

Selges av

Oslo skjønnhet og velvære AS
Organisasjonsnummer: 923813500
Sannergata 24
0557 OSLO
Mandag - fredag fra kl 10.00 - 19.00 Lørdag etter avtale
93646064Ring