Let's deal
Se favoritter
Kjemisk peeling med mesoterapi & LED-lys hos Natural Beauty Clinic

Kjemisk peeling med mesoterapi & LED-lys hos Natural Beauty Clinic

1 675 kr
3 350 kr
Kjøpte
50+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Forny huden din og se fresh ut selv uten sminke! Velg mellom én eller tre behandlinger som inkluderer kjemisk peel, mesoterapi og LED-lysbehandling.

Èn behandling
1 675 kr
3 350 kr
Kjemisk peel, mesoterapi og LED-lysbehandling
Tre behandlinger
3 999 kr
10 050 kr
Kjemisk peel, mesoterapi og LED-lysbehandling

Høydepunkter

 • Velg mellom én eller tre behandlinger
 • For deg som ønsker å se frisk og opplagt ut uten bruk av foundation og concealer
 • Behandlingen skreddersys ditt behov
 • Gi huden de viktige vitaminene den trenger for å gløde
 • Behandler og reduserer rynker, ujevn hudtone, solskader, dehydrert/gusten hud, akne, akne-arr med mer
 • Utføres av autoriserte kosmetiske sykepleiere
 • «Hvis det er noen jeg absolutt anbefaler, så er det disse to jentene her. Høy faglig kompetanse og har lidenskap for jobben sin»
 • 5 stjerner på Facebook
 • 5 stjerner på Styltime
 • Følg de på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 14.08.2020
 • Booking gjøres via tlf. eller SMS til 412 30 790 - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Ønsker du å føle deg fresh uten foundation og pudder? Da er kombinasjonsbehandling med kjemisk peel, mesoterapi og LED lys noe for deg! Ved å kombinere disse behandlingene vil man kunne se forbedringer i huden uansett hudtype/hudtilstand. Behandlingene skreddersys ditt behov.

LED-lysbehandling

LED-lysbehandling har bestemte bølgelengder for å stimulere cellen i huden. Lysterapi med LED-lys er en behandlingsform som passer for alle hudtyper. Blått LED-lys er spesielt tilegnet å bruke til akne-utsatt hud. Lyset dreper aknebakterien, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og nye utbrudd.

Mesoterapi

Mesoterapi er en behandling hvor næringskomplekser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer, mineraler og antioksidantere injiseres direkte i huden hvor de stimulerer cellene til å reparere skader. Mesoterapi kan behandle rynker, ujevn hudtone, solskader, dehydrert/gusten hud og gi glød. Behandlingen utføres med en veldig tynn nål med små lette stikk helt overfladisk i huden. Dette er relativt smertefritt. Effekten kan sees allerede rett etter behandlingen, men det anbefales kur på minst 3 behandlinger med ca en ukes mellomrom.

Kjemisk peeling

Ved en kjemisk peel påfører man huden forskjellige syrer/ingredienser avhengig av hvilke hudtilstand som skal behandles. Ved å påføre en kjemisk peel, lager man en kontrollert “skade” i huden slik at huden setter i gang reparasjonsprosesser som fører til hudforbedring. De ulike peelene har unike egenskaper, men felles for alle er at de øker produksjonen av nye, friske hudceller. Etter en light peel vil huden normalt sett ikke flasse noe særlig, men ved en dypere peel må man regne med litt flassing og rødhet i noen dager.

Natural Beauty Clinic

Natural Beauty Clinic ble stiftet i 2017 av Sigrid og Mariam og bygger på et konsept om å få frem det beste i ditt utseende. Vårt mål er et naturlig vakkert resultat gjennom å tilby en rekke kosmetisk medisinske behandlinger utført med høy faglig kompetanse.  

Behandlingene utføres av autoriserte kosmetisk dermatologiske sykepleiere utdannet fra Senzie Akademiet, Nordens eneste kosmetisk dermatologiske høyskoleutdanning for sykepleiere.  

De er svært opptatt av at behandlingsresultatet skal se naturlige ut gjennom skreddersydde behandlingsopplegg og høy faglig kompetanse. De er like opptatt av trygghet og ivaretakelse. Derfor har de basert seg på et unikt konsept hvor de utfører sesongbaserte behandlinger ut fra de forskjellige årstidene for å redusere risikoen for uheldige resultater.  

Les mer om Natural Beauty Clinic her!

Deal selges av

Natural Beauty Clinic AS
Organisasjonsnummer: 920 330 835
Pilestredet 43B
0350 Oslo
Mandag til fredag: 10:00 - 17:00, lørdag 10:00 -16:00, ellers etter avtale
41230790Ring
Timebestilling gjøres via telefon - oppgi Let's deal-kode ved booking