Let's deal
Se favoritter
Keratinbehandling av hår hos Josefine Frisør på Majorstuen

Keratinbehandling av hår hos Josefine Frisør på Majorstuen

1 990 kr
5 000 kr
Kjøpte
20+
Spar
60%
Legg til deal i favoritter

Keratinbehandling for revitalisering og retting av hår utført av prisvinnende frisør hos Josefine Hair & Beauty Studio.

Høydepunkter

 • Få nytt hår til sommeren
 • Sentral beliggenhet
 • Dyktig frisør som har vunnet flere priser
 • Så friskt, skinnende og rett hår
 • Varer i opp til 6 måneder
 • Opp til 75 ml

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 20.11.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Keratin for mørkt hår

Sweeteez Professional - Gold Caviar har en eksklusiv formel beriket med kaviar ekstrakt og silke protein. Kaviar er en kjent komponent på matmarkedet, som har blitt utforsket av Sweeteez Professional for å fremme et unikt resultat med dyp fuktighetsgivende og intens ernæring til hårfiberen. Det stimulerer kollagen og elastin vedlikehold på grunn av sin overflod med peptider, karbohydrater, E og A vitaminer og Omegas 3 og 6. Kaviar-ekstrakt gir håret revitalisering, reparerer skade og gir den ønskede effekten med glans og mykhet.

Silkeproteinet gir styrke til håret og beskyttelse mot daglige aggressorer, noe som eliminerer ekstern og intern svakhet i håret.

Gold Caviar har en eksklusiv formel som er rik på kaviarekstrakt og mange slags proteiner. Den inneholder også silikoner, fosfat og lipider.

Keratin for blondt hår

Diamond Cells – Microplastia inneholder grønn te som tilhører polyfenoler familien (catechins og flavonoider), dens kraftige antioksidant effekt og anti-inflammatoriske egenskaper med evnen til å stimulere metabolisme, noe som hjelper til i veksten av håret.

Avokadooljen er en effektiv fuktighetskrem for tørt, sprøtt og skadet hår, perfekt for å opprettholde håret i sunne forhold fordi den er rik på A-, B-, D- og E-vitaminer. Den har også proteiner, aminosyrer, jern, kobber, magnesium og oljesyre. Diamond Cells har alle de essensielle næringsstoffene som hindrer at håret knekker og den reparerer slitt, skadet hår.

Diamond Cells keratinkrem og hjemmebehandling inneholder lilla pigmenter.

Begge to har 0,0% formaldehyd og har ingen skadelige stoffer eller gasser.

Resultatet er 100% glatt hår med lang holdbarhet!

Frisør

Josipa har mer enn 15 års erfaring innen bransjen. I tillegg til flere diplomer som "L'Oréal Master of Colouring" og "Kerastase Master teacher of Care", har hun jobbet i flere typer moteshow og arrangementer i bla. Serbia og Kroatia. Josipa jobber med flere typer teknikker og stiler for både menn og kvinner. Med andre ord kan du som kunde få en profesjonell behandling og veiledning får å nå drømme sveisen.

Velkommen!

Deal selges av

JOSEFINE FRISØR
Organisasjonsnummer: 821582032
Vibes gate 18
0356 Oslo
Mandag - Fredag 10:00 - 20:00 Lørdag 10:00 - 18:00
96692360Ring