Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Brazilian for kvinner, inkludert rumpe og laserbehandling av bikinilinje hos Linda's Voks & NegledesignBrazilian for kvinner, inkludert rumpe og laserbehandling av bikinilinje hos Linda's Voks & Negledesign (1 av 4)Brazilian for kvinner, inkludert rumpe og laserbehandling av bikinilinje hos Linda's Voks & Negledesign (2 av 4)Brazilian for kvinner, inkludert rumpe og laserbehandling av bikinilinje hos Linda's Voks & Negledesign (3 av 4)

Brazilian for kvinner, inkludert rumpe og laserbehandling av bikinilinje hos Linda's Voks & Negledesign

950 kr
1 950 kr
Kjøpte
4
Spar
51%
Legg til deal i favoritter

Unn deg selv silkemyk og varig hårfri hud med kombinasjonen av Lycon Warm Wax og laserbehandling! Med denne fantastiske behandlingen vil du ikke bare bli kvitt uønsket hårvekst, men også oppleve en silkemyk og glatt hud som varer lenge!

Høydepunkter

 • Gir en hårfri og glatt hud i det intime området
 • En mer skånsom, effektiv og smertefri metode for hårfjerning enn tradisjonell voksing
 • Gir økt selvtillit og velvære
 • Kan bidra til en bedre hygiene og redusere risikoen for irritasjon og infeksjoner
 • Gir en langvarig og varig løsning på uønsket hårvekst
 • Reduserer hårveksten betydelig og gir en nesten permanent løsning
 • Behandlingen tar ca. 60 minutter

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 30 dager fra kjøp
 • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode ved bestilling
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Gjelder kun for nye kunder
 • Hver deal kan kun benyttes én gang per kunde

Mer om dealen

Brazilian hårfjerning i kombinasjon med laserbehandling:

Først vil du få en avslappende og effektiv Lycon Warm Wax-behandling utført av vår sertifiserte behandler. Lycon Warm Wax gir skånsom hårfjerning ved bruk av naturlige ingredienser for å gi deg en smertefri og effektiv opplevelse. Voksen er skånsom mot huden og kleber seg bare til hårene, noe som gjør at du får en mer behagelig og langt mindre smertefull opplevelse enn med tradisjonell voksing. Allerede etter første behandling vil du oppleve langvarig hårfrihet på områdene som er behandlet, og for en enda mer varig og effektiv løsning anbefaler vi å kombinere Lycon Warm Wax med laserbehandling av bikinilinjen. Laserbehandlingen vil redusere hårveksten betydelig og gi deg en enda mer varig løsning.

Laserbehandling er en skånsom og smertefri metode for hårfjerning som fungerer ved å sende laserlys til hårrøttene. Dette skader hårsekkene slik at de ikke kan produsere hårvekst. Etter kun få behandlinger vil du merke en betydelig reduksjon i hårveksten, og gjentatte behandlinger vil du kunne oppleve en nesten permanent hårfrihet.

Med denne fantastiske kombinasjonsbehandlingen vil du oppleve en silkemyk og hårfri hud som varer lenge. Bestill din Lycon Warm Wax og laserbehandling i dag og opplev en helt ny følelse av frihet og selvtillit!

Vi anbefaler å gjenta behandlingen regelmessig med rundt 3 til 5 ukers mellomrom, avhengig av hvor sterkt og raskt hårene dine gror. For beste resultat og mest mulig behagelig behandling, anbefaler vi at hårveksten har en lengde på mellom 50 og 100 millimeter når du møter til behandling. Hvordan huden din reagerer på selve behandlingen vil være litt avhengig av din hudtype, og det er viktig å holde seg tørr (unngå trening, bading, dusjing og soling) det første døgnet etter behandlingen. Behandlingen tar ca. 60 minutter.

Deal selges av

Linda´s Voks og Negledesign
Organisasjonsnummer: 924014717
Strømsveien 75
2010 Strømmen
90369304Ring