Let's deal
Se favoritter

30 eller 50 min avslappende parmassasje for kun 255 kr per person!

450 kr
900 kr
Kjøpte
30+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Valentines er rett rundt hjørnet og hva hadde vel ikke vært bedre enn å overraske din kjære eller en god venn med en herlig luksuriøs avslapningsmassasje? Behandlingen vil vare i hele 50 minutter og dere får massasjen utført samtidig i samme rom, av kvinnelige massører.

Det er kun 100 deals tilgjengelig, så her er det lurt å være tidlig ute med å bestille! 

30 minutter for to personer
450 kr
900 kr
50 minutter for to personer
999 kr
1 700 kr

Høydepunkter

 • Hele 30 eller 50 minutters behandlingstid for to personer
 • KUN 100 deals tilgjengelig
 • Avslappende parmassasje i samme rom
 • Ta med din kjære, en venn eller familiemedlem
 • Kvinnelig massører
 • Hyggelig og imøtekommende personale som yter topp service for sine kunder
 • 4.7 av 5 stjerner på Facebook!

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Parmassasje

I en avslapningsmassasje legges det mindre vekt på å lette kronisk underliggende muskelspenning – adhesjon eller ”knuter” og muskelrestriksjoner i muskelvevet. Det er fordi slik dypvevsmassasje kan være ubehagelig, og i en avslappingsmassasje er ønsket heller å kople av og kjenne velvære.

Avslappingsmassasje er også bra for de som unner seg massasje en gang i året. Det er ikke realistisk å forvente at du kan bli kvitt samtlige muskelknuter i én massasje. Men å nå en dyp avslappet tilstand på femti minutter – det er mulig!

Det er betydelige helsemessige fordeler forbundet med avslappingsmassasje. En lett massasje stimulerer sensoriske nerveender i huden, som sender signaler gjennom nervesystemet og får hjernen til å frigjøre endorfiner. Dette er kroppens naturlige smertestillende, som i tillegg gir en følelse av velvære.

Massasje fremmer også avslapning ved å stimulere kroppens parasympatiske nervesystem, også kalt "hvile- og fordøyelsessystemet." Blodtrykket avtar, hjertefrekvensen senkes og fordøyelsesaktiviteten øker.

Avslapningsmassasje øker også blodsirkulasjonen og stimulerer kroppens lymfesystem, som transporterer bort avfallsstoffer.

AM Esthetic Clinic

AM Esthetic Clinic er et ansikts- og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Med vitenskap, teknologi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap å bidra til at kundene oppnår en økt selvfølelse. Klinikken holder til i trivelige lokaler i på Bryn, tre minutter unna T-bane Brynseng.

Les mer og følg AM Esthetic Clinic på Facebook og Instagram.

Tilbakemeldinger

"Topp service og behandlingen virker og hun lover kun det hun klarer. Ærlig og engasjert. Vært kunde i flere år. Tatt alt fra laser til hudpleie!"

"Super service og fantastiske priser. Flott med egen kundeklubb hvor jeg får tilbake penger for hver behandling"

"De er serviceinnstilte og hyggelige ansatte! Super kundebehandling, og raske til å svare på mail. Anbefaler de på det sterkeste"

"Jeg er veldig fornøyd med dem god service og veldig bra pris jeg tror man kan ikke finne hele Oslo sånn billige tilbud!!"

"Gleder meg alltid til å komme tilbake hit! Så hyggelige ansatte og god stemning. Utrolig fornøyd med både vippe og neglebehandling!"

"Har prøvd flere behandlinger her, god atmosfære, vennlig, serviceinnstilt og flink betjening. Når en behandling er ferdig, ender jeg alltid opp med å bestille noe nytt."

Deal selges av

AM Esthetic Clinic
Organisasjonsnummer: 921 416 032
Brynsvein 3 B
0667 Oslo
Mandag til fredag: 09:30 - 19:00
lørdag: 10:00 - 16:00
46962088Ring
Timebestilling gjøres på tlf, e-post eller online – oppgi Let's deal-kode