Se favoritter
Push pop Bubble Sensory Fidget Toy

Push pop Bubble Sensory Fidget Toy

109 kr
179 kr
Kjøpte
100+
Spar
39%
Legg til deal i favoritter
Dette er et veldig avslappende fidget-leketøy. Poke på boblene, og det vil gi en fin poppelyd. Snu så brettet og start på nytt! Like morsomt og vanedannende som bobleplast.
One-size
109 kr
179 kr
Farge
 1. Rød55
 2. Mint27
 3. Gul11
 4. Oransje14
 5. Blå35
 6. Lilla51
Velg farge
Rød55
Mint27
Gul11
Oransje14
Blå35
Lilla51
Modell
 1. Silicone193
Velg modell
Silicone193
TilbakestillTilbakestill

Produktinfo

 • Ved å skyve boblene kan dette push-pop-bubble-fidget-leketøyet effektivt lindre angst og stress, bidra til å gjenopprette humør, trene logisk tenkning og mental aritmetisk evne, forhindre hjernedegenerasjon og fremme foreldre-barn-kommunikasjon.
 • Som et dekompresjonsleke er det sensoriske fidget-leketøyet laget av silikonemateriale av høy kvalitet - mykt, behagelig, vaskbart, slitesterkt og kan brukes i flere tiår. Det kan være en gave på bursdag, jul og nyttår til familien og vennene dine.
 • Dette fidget-leketøyet for angst er lett å spille - trykk på museboblene, og gi en lett poplyd, snu og start på nytt. Den behagelige og myke berøringen, den lyse fargen og de behagelige lydene gjør at du kan glede deg over pressen og effektivt avlaste stresset ditt.
 • Spillere bytter på å skyve ned et antall hevede mus - en eller flere mus som må være ved siden av hverandre. Og spillerne må trykke musene på samme linje om gangen. Spilleren som trykker på den siste musen mister runden. Finn flere spill på bildene.
 • Dette popper fidget leketøyet er et unikt og nytt leketøy for deg å lindre angst og stress, en perfekt gave til barn eller mennesker med autisme, eldre og voksne som trenger å lindre stress. Den er bærbar slik at du kan spille den hjemme, i biler, på fester eller andre steder sammen med familie eller venner.

Brukervilkår

 • Leveringstid: 4-12 arbeidsdager
 • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Dette er et veldig avslappende fidget-leketøy. Poke på boblene, og det vil gi en fin poppelyd. Snu så brettet og start på nytt! Like morsomt og vanedannende som bobleplast. Du blir aldri sliten!

- Materiale: Silikon
Farger: rød, blå, mynte, oransje, gul, lilla
- Størrelse: 12,5 cm, 1 cm tykk
- Vaskbar

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395