Let's deal
Se favoritter

Kom i form med fem klipp på gruppertimer hos Oslo PT Studio

249 kr
1 400 kr
Kjøpte
10+
Spar
82%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen kan du velge mellom fem eller ti klipp på trening i åpen small group med PT hos Oslo PT Studio midt på Majorstuen. Det vil være timer med varierte øvelser for både styrke og høy puls, med kroppsvekt og utstyr. Passer alle nivåer! Gå inn på Mindbody for å se timeplan.

Klippekort - fem klipp
249 kr
1 400 kr
Klippekort - ti klipp
499 kr
2 500 kr

Høydepunkter

 • Smart booking via nett eller app
 • PT i gruppe med maks 8 deltakere
 • Velg 5 klipp eller 10 klipp
 • Tett oppfølging av personlig trener
 • Kom deg i god form
 • Timer som passer alle, uansett treningsbakgrunn
 • Nær kollektiv transport
 • Opptil 82% rabatt
 • Se bilder og følg dem på Instagram

Brukervilkår

 • Første Klipp/time må være registrert innen 15.03.2020
 • Send e-post til post@opts.no - oppgi Let's deal-kode (du vil deretter få en mail på hvordan du bruker dealen din)
 • 5 og 10 klipp har en varighet på 4 måneder
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe flere og gi bort
 • Pris/ deal gjelder for 1 person i en åpen PT Small Group på maks 8 personer
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Åpne Small Groups med PT

PT Small Groups som er åpne for alle med klippekort.
Det er forskjellige timer med varierte øvelser for både styrke og høy puls, med kroppsvekt og utstyr som passer alle nivåer. Tilbyr også graviditets trening i grupper. En PT leder timen og du får hjelp med teknikk og evt alternative øvelser. Maks 8 personer på timen så første man til mølla prinsippet ved påmelding.

Se timeplan på nett eller app.

Om Oslo PT Studio

Vi har et brennende engasjement for deg som person og vi har gjennom mange år hjulpet hundrevis av personer med å nå sine mål. Vårt studio ligger sentralt på Majorstuen, rett ved Colosseum kino, i Oslo og er på ca. 125 m², med utstyr som er håndplukket og tilrettelagt for å skape gode resultater. Senteret er fritt for andre medlemmer og det foregår kun trening med en personlig trener.

Vi gleder oss til å trene med deg, velkommen!

Kollektivt: ta buss, trikk eller t-bane til Majorstuen.

Tilbakemeldinger fra kunder

«Kristel er utrolig kunnskapsrik, og jeg har lært mye om kroppen, og effekten av styrketrening, av PT- timene hennes. Hun er også veldig behagelig å jobbe med, og inspirerer meg til å gi det lille ekstra i timene, samt «putte inn» litt mer i hverdagen ellers.»

«Med lett skepsis gikk jeg til min første PT time. Jeg hadde fått 5 timer av min kone, for å forsøk å få skikk på ankelen min. Som hadde vært stiv og vond etter et benbrudd. Min skepsis ble raskt borte etter at jeg hadde min første time med Kristel. Vi satte klare mål for treningen, og la opp planen fremover. Treningen var veldig variert, noe som gjorde det mer inspirerende og lystbetont. Det gjør at jeg også i ettertid har klart å holde treningsrutinene som ble etablert sammen med Kristel. Resultatene ble langt over hva jeg hadde forventet. Fra og ikke kunne gå lange turer, ta en kort joggetur uten å ha smerter i ankelen til å kunne løpe et 10 km løp nå i jula. Uten å ha vondt i etterkant. Gjør meg selvfølgelig veldig fornøyd.»

«Jeg hadde mye ryggsmerter og var til utredning for Bekhterevs. I perioder måtte jeg ta smertestillende og hadde problemer med for eksempel å kle på meg selv. Treningen ble fullstendig tilpasset meg, og det er variert fra gang til gang. Og selvsagt; at det har gitt meg resulter.  Jeg har en helt annen bevegelighet i ryggen nå, og nesten ikke smerter. Dette gir selvsagt en helt annen energi i hverdagen.»

Les flere her.

Deal selges av

OSLO PT STUDIO AS
Organisasjonsnummer: 921 774 087
Finn mitt sted
 1. Fridtjof Nansens vei 14,
 2. Created with sketchtool.Finn mitt sted