Let's deal
Se favoritter

Perfekte bryn med microblading hos Skin by Rubi AS

1 499 kr
3 900 kr
Kjøpte
2
Spar
62%
Legg til deal i favoritter

Få et mer mykere og naturlig uttrykk hos Skin by Rubi AS, salongen ligger sentralt på Frogner i Oslo. De inviterer til microblading av øyenbryn - få naturlige bryn formet til ditt ansikt.

Høydepunkter

 • Få et vakkert og naturlig resultat
 • Etterlater et flott resultat og perfektformede bryn
 • Teknikken går ut på å tilføre pigment til huden ved hjelp av et fint blad bestående av mange små 
 • Salongen ligger sentralt på Frogner
 • 5 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 18.03.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking samt vis kupong i Let´s deal app ved oppmøte
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Microblading

Microblading (eller øyenbrynsbrodering) er en manuell form for permanent makeup. Den anses å være semi-permanent på lik linje med maskinell permanent makeup. Det vil si at du helst bør ha påfyll en gang i året for å vedlikeholde fargen. 

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut. 

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine. Om det bare er å fylle med noen hår eller om du ønsker deg helt naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår.

Resultatet er lekre og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen. Resultatet kan vare alt fra 11 til 18 måneder, avhengig av ulike faktorer som påvirker prosedyren. Det er imidlertid anbefalt én behandling i året for å holde på formen og fargen. 

Skin by Rubi AS

Rubica er utdannet kosmetisk hudpleier og laserspesialist ved Vestfold Hudakademi. Salongen tilbyr permanent hårfjerning, microblading og permanent makeup. Salongen bruker 755/808/1064 mn diodelaser som er en av de beste maskinene på markedet.

Les mer og følg Skin by Rubi AS  på Facebook og Instagram.

Tilbakemeldinger fra kunder

"Kjempe koselig og flink dame. har tatt 2 behandlinger og fått noen wow resutater, legg 80% hårfri etter 2 behandlinger!"

"God laserbehandling gir resultat . Merker forskjell etter en behandling. Hyggelig dame"

Deal selges av

Skin By Rubi AS
Organisasjonsnummer: 924186194
Niels Juels Gate 43
0257 Oslo
Etter avtale
46825061Ring