Let's deal

Permanent eyeliner hos PM Studio Esthetique

990 kr
2 900 kr
Kjøpte
10+
Spar
66%

Behandler med flere års erfaring og over 10 sertfikater innerfor permanent makeup, vippe-extensions m.m. Her er du i trygge hender! 

Høydepunkter

  • 4.6 av 5 stjerner på Facebook
  • Få et vakkert og naturlig resultat
  • Slipp å tenke på sminke om morgenen
  • Etterlater et flott resultat

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 08.11.2019
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Permanent Makeup

Makeuptatovering har blitt en veldig populær måte å fremheve naturlig vakre konturer på. Hovedgrunnen er at den gjør at man ikke trenger å bruke tid foran speilet. Det passer også for alle – og man får et varig og pent utseende til enhver tid. Det passer spesielt godt til folk med en aktiv livsstil eller de som liker å trene. Behandlingen har en varighet på tre til fem år.

PM Studio Esthetique

PM Studio Esthetique by Tetyana er den perfekte salongen for moderne, suksessfulle og urbane kvinner som ikke har mulighet til å bruke mye tid på skjønnhetssalonger.

Tetyana har fler års erfaring og over 10 sertifikat innenfor vipper og permanent makeup. Permanent makeup og microblading er Tetyanas spesialfelt. Hun kan alle teknikker innenfor permanent makeup, mestrer modellering av øyenbryn med perfekt form og fargetilpassing til hud og ansiktsform. De tynneste linjene som lages ved bruk av semipermanent sminke får andre til å lure på om de er naturlige eller er fikset hos Tetyana.

Tilbakemeldinger fra kunder

"Utrolig hyggelig og imøtekommende dame! Og ikke minst et nydelig resultat. Microbladet brynene mine og er superfornøyd!!"

"Jeg ble svært fornøyd med mine øyenbryn. Det er lett å se at Tatiana har lang erfaring på dette feltet. Hun kommuniserer med deg før hun starter behandlingen, slik at form og farge blir slik du vil ha det. Anbefales på det sterkeste!"

"Fantastisk resultat. Jeg har aldri hatt så fine bryn før. Jeg er fast kunde for microblading, kommer aldri til å dra et annet sted. Tusen takk, Tatiana." 

Les flere anmeldelser på Styletime!

Deal selges av

PM Studio Esthetique
Organisasjonsnummer: 915 634 362
Storgata 19, inngang til Brun og blid
0184 Oslo
Etter avtale mandag-lørdag
96878702Ring