letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modellerMagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (1 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (2 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (3 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (4 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (5 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (6 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (7 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (8 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (9 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (10 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (11 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (12 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (13 av 15)MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller (14 av 15)

MagSafe mobiltelefonholder til bilen, forskjellige modeller

199 kr
399 kr
Kjøpte
20+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter
Den magnetiske telefonholderen med MagSafe er enkel å montere og holder iPhone 12 eller nyere (tidligere modeller fungerer også hvis du bruker den medfølgende magnetringen) i et fast grep og i sikte
Black
199 kr
399 kr
Størrelse
 1. One-size8
Velg størrelse
One-size8
Modell
 1. Aluminium, Stand0
 2. Aluminium, Ventilation5
 3. Aluminium, Back Seat3
Velg modell
Aluminium, Stand0
Aluminium, Ventilation5
Aluminium, Back Seat3
TilbakestillTilbakestill

Produktinfo

 • Trygg og kraftig med MagSafe
 • Roter til stående eller liggende posisjon
 • Enkel montering med én hånd
 • Mobilholder for bilviften, dashbordet eller baksetet, tre ulike modeller
 • MagSafe holder telefonen i et fast grep mens du kjører

Brukervilkår

 • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
 • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Den magnetiske telefonholderen med MagSafe er enkel å montere og holder iPhone 12 eller nyere (tidligere modeller fungerer også hvis du bruker den medfølgende magnetringen) i et fast grep og i sikte mens du kjører. Bare plasser iPhone med MagSafe mot mobilholderen og kjør. Takket være den praktiske kabelholderen er kabelen alltid innen rekkevidde når du skal lade.
 
Mobilholderen i baksetet gjør det enkelt for medpassasjeren å surfe på nettet eller se film og samtidig ha begge hendene fri.

Kompatibel med alle telefoner med flat rygg hvis du bruker den medfølgende ringen, fest den på baksiden av telefonen og du er i gang. Du trenger ikke ringen for iPhone 12 og oppover, da er ringen innebygd i telefonen.

Modeller: Stativ, Ventilasjon og baksete

Selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395