Meteorologisk skalldyrtårn hos Cornelius Sjømatrestaurant, kun kr. 549,- per gjest

Meteorologisk skalldyrtårn hos Cornelius Sjømatrestaurant, kun kr. 549,- per gjest

1 098 kr
1 600 kr
Kjøpte
20+
Spar
31%
Dealen avsluttes om
0:0:0

For opp til 8 personer. Forbered dere på en RÅ sjømatopplevelse!

Alt 1: Meteorologisk Skalldyrtårn for to personer
1 098 kr
1 600 kr
Alt 1:Meteorologisk Skalldyrtårn for fire personer
2 196 kr
3 200 kr
Alt 1:Meteorologisk Skalldyrtårn for seks personer
3 294 kr
4 800 kr
Alt 1:Meteorologisk Skalldyrtårn for åtte personer
4 392 kr
6 400 kr

Høydepunkter

  • Fantastiske smaker
  • Varierende meny
  • Nydelige og ferske råvarer
  • Inspirert av vær og vind
  • Kun 1098,- for to personer!

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2019
  • Dealen kan brukes mandag-lørdag
  • Transport kr. 400,- per gjest t/r med båt
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

METEOROLOGISK SKALLDYRTÅRN

Endelig er skalldyrtårnet tilbake på menyen! Vinteren er den mest sjarmerende sesongen ute på Holmen. Med fyr på peisen, klar sjø med opplyst havbunn som kan beskues fra bordet, og best av alt - topp råvarekvalitet. Her får dere fråtse i sekundferske råvarer og vi serverer også skalldyr dere kanskje ikke visste var mulig å spise, selvsagt i tillegg til de mer klassiske artene. Menyen varierer i tråd med tilgjengelighet og kvalitet, men eksempler kan være norske flatøsters, oskjell, kuskjell, kråkeboller, kamskjell, reker, blåskjell og sjøkreps. Cornelius sin egen strandkrabbesuppe er også inkludert i menyen. Her styres smakene og kokkens tilpasninger av vær og vind. 

CORNELIUS SJØMATRESTAURANT - FRA FJORD TIL BORD

Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap. Cornelius tilbyr det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, med utsøkte sekundferske råvarer og sin berømte meteorologiske meny, inspirert av været og dagsformen til kjøkkenteamet. Nyskapende matkunst av kokker med genuin lidenskap for sjømat. Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og de dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skapes en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys. Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

Velkommen!

Deal selges av

Cornelius Sjømatresestaurant
Organisasjonsnummer: 981 381 211
Etter avtale