letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
KOTAI Filetkniv, 20 cmKOTAI Filetkniv, 20 cm (1 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (2 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (3 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (4 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (5 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (6 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (7 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (8 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (9 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (10 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (11 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (12 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (13 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (14 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (15 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (16 av 18)KOTAI Filetkniv, 20 cm (17 av 18)

KOTAI Filetkniv, 20 cm

1 199 kr
2 420 kr
Kjøpte
10+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

100% håndlaget Kotai Filetkniv, 20 cm blad. Filetkniven har et smalt og fleksibelt blad, ideelt for nøyaktig filetering av fersk fisk.

Produktinfo

  • 100% håndlaget
  • Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
  • Skjult full tang
  • Svart pakkawood håndtak
  • HRC-hardhet: 60 +/-1
  • Vekt: 130g
  • Perfekt balansert
  • Rustfritt
  • Bamboo Saya (slire eller bladdeksel) følger med hver kniv
  • Livstidsgaranti

Vilkår

  • Frakt tilkommer
  • Leveringstid: cirka 3 arbeidsdager

Mer om produktet

Spesielt utviklet for å filetere fisk, har filetkniven et tynt, langt og fleksibelt blad som beveger seg lett langs ryggraden og under skinnet på fisk.

Utbeining og fjerning av hud fra kjøtt er også lettere, takket være det smale bladet som reduserer motstanden når det skjærer mot fibrøst vev.

Bladets unike fleksibilitet sikrer maksimalt utbytte, noe som betyr mer mat med mindre avfall.

Det 1,8 mm tynne bladet tillater presise og skarpe kutt, og moser aldri selv den mest delikate maten for å bevare den fulle smaken.

Smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål, vil KOTAI filetknivens blad holde seg skarpt opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C kombinerer et høyt karboninnhold for hardhet og kantbevaring med den optimale mengden krom for korrosjonsbestandighet.

Skjult full tang - KOTAI-blader strekker seg helt til bunnen av håndtaket - for overlegen holdbarhet og balanse.

Vedlikehold
Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la ligge i en våt vask.

Selges av

KOTAI
Organisasjonsnummer: 842188484