Let's deal

Effektiv behandling mot overdreven svetting

3 249 kr
6 500 kr
Spar
50%

Er du plaget av overdreven svetting på spesifikke områder på kroppen? En av markedets mest effektive behandlinger får du hos Dermeda Privat Medisinske Klinikk 

Høydepunkter

  • Effektiv behandling mot overdreven svetting 
  • Kan brukes på spesifikke områder som armhuler, håndflater og fotsåler 
  • Utføres av lege 
  • Ny privat klinikk i Os

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 20.07.2019
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Om behandlingen

Overdreven svetting, på fagspråket hyperhidrose, er en ganske alminnelig tilstand. Det er helt ufarlig, men gir ofte sjenerende problemer som svettelukt og flekker på klærne. Mange er ikke klar over at det går an å gjøre noe med dette problemet, men heldigvis finnes det en effektiv behandling. Svettebehandlingen går ut på at man sprøyter inn et virkestoff som blokkerer nervenes signal til svettekjertlene, slik at svetting reduseres. Siden stoffet kun virker lokalt, altså i det området du behandler, er det under normale omstendigheter ingen bivirkninger andre steder enn i det behandlede området. Av samme årsak er slik behandling kun egnet til lokalisert hyperhidrose, dvs. tilstander hvor man har overdreven svetting i spesifikke områder på kroppen, typisk i armhuler, håndflater eller fotsåler. Svetter man generelt mye over hele kroppen (generalisert hyperhidrose) er ikke dette riktig behandling.

Dermeda Privat Medisinsk Klinikk

Dermeda finner du i Os sentrum, Øyro 31, vis a vis Apotek 1Deres medisinske team består av teknikere, helsesekretærer, sykepleiere og leger med lang erfaring innen flere medisinske felt. Dr. Bjørn Petter Johannesen og Dr. Jon Aamaas er fastleger og medisinsk ansvarlig på klinikken. 

Dermeda tilbyr grundige legekonsultasjoner med eventuelle henvisninger til spesialister. De tar seg tid til å lytte til deg som er pasient, for å komme med de beste råd og/eller behandlinger for din fysiske og psykiske helse. De har enkeltmenneske i fokus og er opptatt av det helhetlige menneske og menneskers omgivelser. De hjelper deg når du trenger det med flere års erfaring innen medisin og med solid faglig kunnskap.

Dermeda har også ekspertise innen kosmetisk medisinske behandlinger (PRP Dracula, Botox, Fillere, Threadlift etc). Dermeda er en del av ekspertklinikken www.advancedhairclinics.no og tilbyr med sin ekspertise det fremste innen behandling av håravfall og FUE hårtransplantasjon. Denne avdeling blir støttet og fulgt opp av pioneren innen hårtransplantasjon.

Velkommen!

Deal selges av

Dermeda private medisinske klinikk
Organisasjonsnummer: 921 235 224