Let's deal
Se favoritter

MiniCruise til København med DFDS for to personer inkl. ett glass bobler på utreisen

498 kr
1 438 kr
Kjøpte
20+
Spar
65%
Legg til deal i favoritter

Ta med dine bedre halvdel eller en god venn til København for et herlig avbrekk i hverdagen.Du får to kvelder og netter om bord, og tid til å nyte både god mat, live-underholdning, og tax free-shopping. I København har du nesten 7 timer til å besøke byens mest populære attraksjoner, restauranter, og handlegater! Dere får 2 netter om bord, og ca. 7 timer i land.

Dealen inkluderer

 • MiniCruise fra Oslo til København med DFDS 
 • Bo i standard lugar med havutsikt for 2 personer. 
 • Dealen inkluderer et glass bobler i Red & white winebar på utreise 
 • Du får to kvelder og netter om bord, og tid til å nyte både god mat, live-underholdning, og tax free-shopping 
 • I København har du nesten syv timer til å besøke byens mest populære attraksjoner, restauranter, og handlegater! 
 • Spar 65% på KøbenhavnCruise med DFDS! 
 • Fra kun 498 kr for to personer 

Brukervilkår

 • Gjelder for avreise utvalgte datoer søndag-onsdag i perioden 25.08.2019–31.03.2020
 • Se Kart og kontaktinformasjon for mer informasjon
 • Avreisedag er søndag, mandag, tirsdag eller onsdag
 • Siste dag for å innløse Let's deal-kode er 30.09.2019
 • Begrenset antall rom - førsteman til mølla og bekreftede bookinger gjelder 
 • Barnepolicy: 0-3 år gratis 
 • Aldersgrense: 20 år 
 • Angrerett: 14 dagar så lenge du ikke har booket din reise 
 • Av- eller ombooking er ikke mulig etter reservert tur 

Mer om dealen

Våre beste Københavntips!

Opplev Københavns deilige atmosfære med koselige gater, gjestfrie mennesker og deilig mat - som sammen gjør København til et av de mest populære stedene å legge en storbyferie. København bugner av ting å gjøre og med nesten 7 timer i land har du tid til å se en eller flere av byens mange attraksjoner.

Hyggelige aktiviteter for par i København

Hva med litt sightseeing?

Det finnes flere spennende måter å utforske byen på enn å bruke beina. Hva med å gjøre som københavnerne? Sykle København rundt!

Dere kan også ta en romantisk tur med en av kanalbåtene fra Nyhavn eller hoppe på en av de mange røde bussene som står rundt i byen. Når dere er på sightseeing finner dere mange flotte og grønne områder hvor der kan ta et stopp for litt hygge. 

Mat og drikke

Det finnes et uendelige muligheter i Københavns gater. Hva med en tur innom matmarkedet Torvehallerne? Her finnes mange fristende restauranter i tillegg til flere forretninger som selger himmelske sjokolader, krydder og andre varer man kan ta med hjem. 

Museer

København bugner av museer og dersom dere ønsker et kulturelt avbrekk, har dere kommet til rett by. Her finnes alt fra kunstmuseer, til historiske museer. Hva med en tur innom Statens Museum for Kunst, Nasjonalmuseet, Glyptoteket, Cisterne, Designmuseet eller ARKEN? Listen kunne fortsatt i en evighet, men vi er ganske sikre på at du tar hintet – her skorter det ikke på muligheter og variasjoner! 

Aktiviteter for venner

Vesterbro er et område i København som må besøkes. Denne bydelen har virkelig har blomstret de siste årene, og her finner man litt av hvert – trendy butikker, gallerier, fine hoteller, og Københavns eget meatpacking district – full av spennende restauranter og barer. 

Gamle Carlsberg bryggeri ligger også i Vesterbro, og er veldig populær. Her får man et lite stykke historie, samtidig som man kan smake på forskjellige sorter øl. 
Hver fredag om sommeren og sensommeren, fra 1. juni til 7. september, er det dessuten mulig å sitte i bakgården til bryggeriet og ønske helgen velkommen. Carlsberg inviterer til deilig stemning med grilling, musikk og iskalde øl.

Et annet område som også må oppleves er selveste Christiania – et alternativt samfunn midt i moderne København. Christiania er uten tvil en av Danmarks største turistattraksjoner og «byen» byr på kreative hus, gallerier, spillesteder, billige spisesteder og mye mer. 

Les mer her.

Tivoli

Er det en ting som er sikkert- så er det at denne fornøyelsesparken ikke er som andre fornøyelsesparker!
Det er ikke uten grunn at Tivoli regnes som selve hjertet av København og er byens største turistattraksjon. Med sine 82 717 m2 er parken fullspekket med moro for både store og små og et besøk i parken noe du bare MÅ få med deg! Parken er kjent for sine mange sesonger, med blant annet skremmende Halloween-tema på høsten, og et fantastisk julemarked fra november. 

Les mer om tivoli her.

Deal selges av

DFDS
Organisasjonsnummer: DK14194711
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø
Følgende datoer kan dealen ikke benyttes: 20-31/12 2019 og 7-23/2 2020.

Siste dag for å innløse din Let's deal kode er 30.09.2019