Se favoritter
Hudbehandling med Emerge laserbehandling hos Kosmetisk lege

Hudbehandling med Emerge laserbehandling hos Kosmetisk lege

745 kr
1 490 kr
Kjøpte
20+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Fjern akne-arr, vanlige arr, linjer, rynker, porer, pigmentflekker eller rett og slett jevne ut ujevnheter i huden med emerge laserbehandling. Effektiv medisinsk laserbehandling utført av utdannet lege og spesialist innen estetiske behandlinger.

Ansikt
2 995 kr
5 990 kr
Øyne
1 497 kr
2 990 kr
Hender
1 245 kr
2 490 kr
Hals
1 950 kr
3 900 kr
Overleppe
745 kr
1 490 kr
Hake
745 kr
1 490 kr
Kinn
1 245 kr
2 490 kr

Høydepunkter

 • Laserhudbehandlinger er en av de nyeste tilnærmingene til hudforyngelse 
 • Forbedrer hudkvaliteten og reduserer rynker, arr, pigmenter og porer
 • Utføres av aut. helsepersonell under tilsyn av lege
 • Utdannet lege og spesialist innen estetiske behandlinger
 • Over åtte års erfaring,
 • Behandlingen tar fra 30-60 min
 • 4,7 av 5 stjerne på Styletime
 • 4,9 av 5 stjerner på Facebook
 • Sentralt i Bergen

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.05.2021
 • Booking gjøres via tlf. 45 40 04 96, e-post eller online - oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Behandlingen

Fraksjonert laserbehandling er effektiv medisinsk laserbehandling for alle de ovennevnte problemene. Emerge laser er en fraksjonert behandling som vil gi deg like gode resultater som en ablativ behandling, men uten nedetid og bivirkninger som en ablativ behandling vil gi.

Hvordan virker laserbehandling med Emerge?

Laseren virker ved at den produserer tusenvis av dype mikrolaserpunkter i huden, også kalt Mikro Termiske Zoner /MTZ. Laseren vil penetrere huden med ørsmå pixelhull, ned til den eksakte dybde og bredde som er ønskelig for behandlingstypen. De ørsmå «hullene» i huden trigger så kroppens tilhelningsprosess og stimulerer nydannelse av kollagen/ bindevev, som igjen medfører at huden fornyes.

Hvordan forgår selve behandlingen?

Selve behandlingen utføres med laser direkte på huden din i ønsket behandlingområde. Som med alle laserbehandlinger vil man føle noe noe smerte under selve behandlingen. Hvor smertefullt dette er for den enkelte varierer i stor grad fra person til person. Vi benytter kald kompress for å kjøle ned huden, som gjør at smerten vil være minimal.

Det er to måter å utføre behandlingen på, noen ganger kan det bli brukt laser som rulles over huden din, eller at vi manuelt går over med laseren og skyter ett og ett «skudd» på området som skal behandles. Selve behandlingen tar fra 30-60 minutter alt etter som hvor store områder som skal behandles. Det kan være nødvendig med flere behandling med 4-5 ukers mellomrom for å oppnå ønsket resultat.

Hva kan du forvente deg etter behandling?

Da Emerge er en fraksjonert laser som leverer termal varme, vil du oppleve rødhet og varme rett etter behandling. Det kan kjennes ut som en lett solbrenhet, men dette vil forsvinne og roe seg ned etter noen timer etter behandlingen. Huden kan føles stram og tørr det første døgnet, det er derfor svært viktig å holde huden fuktig og velhydrert de første dagene etter en behandling.

Vi anbefaler å bruke Aquaphore fra Eucerin (fåes på apoteket) eller hvit vaselin. Du kan også bruke K-Ceutic som selges i klinikken, denne har også en lys brunfarge som vil kamuflere rødheten noe.

Huden vil føles ru i noen dager, fra dag 3 kan du starte å bruke sminke. Er det mye pigmenter i huden vil disse bli noe bronsefarget i starten før du starter å flasse, men dette lar seg lett kamuflere. Flassing etter en laser behandling må ikke sammenlignes med TCA peelinger der det er store flak, du vil kun flasse som om huden er veldig tørr.

Deal selges av

Kosmetisk Lege
Organisasjonsnummer: 917 915 946
Smalgangen 1
5014 Bergen