Let's deal
Se favoritter
Teosyal-fillers hos PRP Anti-age Clinic

Teosyal-fillers hos PRP Anti-age Clinic

1 350 kr
2 990 kr
Kjøpte
5
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

Glatt ut linjer og rynker i ansiktet, eller få drømmeleppene! Sentralt på Solli plass. 

Medisinsk injeksjon - 0.5 ml
1 350 kr
2 990 kr
Medisinsk injeksjon - 1.0 ml
2 299 kr
4 990 kr

Høydepunkter

 • Glatt ut linjer og forebygg videre rynkeutvikling
 • Få de fyldige leppene du alltid har drømt om
 • Utføres med lett lokal bedøvelse
 • Gå rett tilbake til dine daglige gjøremål etterpå
 • Ikke-kirurgisk
 • Behandlingen varer mellom 6-12 md.

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 14.05.2019
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Filler som benyttes er Teosyal
 • NB! Dersom du har filler-injeksjon fra tidligere: forutsatt at det er Juvederm som er benyttet ved tidligere behandling, står du fritt til å benytte Teosyal (da det er samme leverandør). Dersom du har benyttet fillers fra en annen leverandør anbefales å vente 3-6 mnd før du blander dette med en ny type filler

Mer om dealen

TEOSYAL er utviklet av TEOXANE Laboratories som ble etablert i 2003 i Genève. TEOSYAL er i dag rangert som den 3. største hyaluronsyre filler på verdensmarkedet og er den filleren som øker mest. TEOSYAL er en 100% ren hyaluronsyre basert filler. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa med BSI notified body, FDA accredited.

TEOSYAL er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 8.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over. TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gelé vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker.

Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter. Med varighet opptil 2 år. TEOSYAL er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger. 

MARKEDSLEDENDE

TEOSYAL er ledende på markedet. Hyaluronsyren vi fremstiller er ikke-animalsk og dermed fri for allergiske reaksjoner. TEOSYAL virker gjennom å øke hudens eget forråd av hyaluronsyre. 

Etter hvert som vi blir eldre mister huden spenst og elastisitet, ansiktslinjer blir mer fremtredende og leppevolumet reduseres.

Ung hud holder seg glatt og rynkefri bl.a. på grunn av sitt innhold av hyaluronsyre. Som en del av den naturlige aldringsprosessen synker nivået av denne bestanddelen og huden mister sin evne til å absorbere vann. Dermed oppstår rynker.

TEOSYAL tilfører huden volum, slik at rynker og linjer jevnes ut og fører til et yngre utseende med umiddelbar effekt.
Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom øynene, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure) og munnvikene, leppekontur, leppeforstørrelse.

BEHANDLINGEN 


Selve behandlingen med fillere utføres under en lett lokal bedøvelse, noe som effektivt reduserer smerte til et minimum. Den skånsomme behandlingen gjør at du umiddelbart vil kunne gjenoppta normal aktivitet.
Behandlingen varer fra 6-12 mnd.

FORSLAG TIL BRUKSOMRÅDER FOR FORSKJELLIGE STØRRELSER

0,5 ml 
- Glabella - sinna rynken
- Touch up av lepper som tidligere er fylt


1.0 ml
- Nasolabial folds - rynken fra nese til munnviken. 
- Lepper
- Marionette linjer

 
Behandlingene utføres av leger og helsepersonell. 

Deal selges av

PRP Anti-Age Clinic
Organisasjonsnummer: 913836707
Parkveien 80
0254 Oslo
Mandag til fredag: etter avtale