Let's deal
Se favoritter
Velg mellom 8 eller 12 utendørs personlig trener timer

Velg mellom 8 eller 12 utendørs personlig trener timer

1 299 kr
5 080 kr
Kjøpte
5
Spar
74%
Legg til deal i favoritter

Gjør som Funkygine, tren ute med PT i sommer, du kan velge mellom 8 til 12 timer med PT trener Kim fra syperFitness. 

8 timer
1 299 kr
5 080 kr
12 timer
1 999 kr
7 560 kr

Høydepunkter

 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • PT Kim har flere sertifiseringer og lang erfaring, les her
 • Få kostholds- og treningshjelp tilpasset deg og dine behov

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 30.09.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Dealen gjelder kun hos PT Kim

Mer om dealen

Hvem bør benytte seg av Personlig Trener?

Alle som regelmessig trener eller mosjonerer vil ha god nytte av Personlig Trener. Enten regelmessig, eller i perioder av året for å øke sin kunnskap om trening, eller gjøre treningen mer effektiv og få et løft i motivasjonen.

Hvilke resultatmessige fordeler får man ved å bruke seg av en Personlig Trener?

Vanligvis kjøper man ekspertise av snekkere, elektrikere og rørleggere når man skal renovere og pusse opp i hjemmet. Vi ønsker at resultatet av arbeidet skal bli best mulig. Det er av samme årsak man bør skaffe seg en Personlig Trener når ønsket er å få best mulig treningsresultater. Ved å benytte seg av Personlig Trener, sikrer man:

 • Mer effektiv trening

Hvor mye mer effektiv trening man får ved å benytte seg av en Personlig Trener avhenger selvfølgelig av forutsetning og målsetning, men for noen personer skulle Personlig Trening føre til mer enn 100% økning av treningseffekten. Treningsøktene med en Personlig Trener blir optimalt gjennomført ved at den Personlige Treneren sørger for optimalt utførte øvelser og man trenger ikke "gruble" på hva eller hvordan man skal gjennomføre neste øvelse. Den Personlige Treneren har kunnskapen og erfaringen som trengs for at intensitet og hvile tilpasses den enkelte for maksimalt treningsutbytte.

 • Raskere resultater

Gjennom en mer effektiv trening får man raskere resultat. Resultatene kan enkelt måles via tester av kondisjon, styrke, kroppssammensetning, etc.. Dessuten kjenner man raskt, uavhengig av tester, treningsfremgang.

 • Øket motivasjon

Til å begynne med kommer du ikke til å måtte finne på noen dårlig unnskyldning for å ikke dra på trening når du har booket tid med en Personlig Trener. Under treningsøkten kommer din Personlige Trener til å "pushe" deg, i hver serie og hver repetisjon. Din Personlige Trener kommer til å få deg til å prestere langt mer under treningsøkten enn du trodde var mulig. En dyktig Personlig Trener kan dessuten variere treningen slik at den alltid er stimulerende og morsom.

 • Mer kunnskap

En Personlig Trener har en kunnskapsbank som du som kunde kan benytte deg av så mye du måtte ønske. Stiller du spørsmål vil din Personlige Trener svare på de aller fleste treningsrelaterte spørsmålene du måtte ha. Den nye kunnskapen kommer du til å ha stor nytte av når du trener på egenhånd. Man kan si at du får en treningsutdanning på kjøpet når du trener med en Personlig Trener.

 • Sikrere trening

En av de viktigste oppgavene en Personlig Trener har, er å korrigere utførelsen i hver øvelse for å redusere risikoen for skader. På kort sikt er det sjelden noen større fare om man har en litt gal utførelse av en øvelse, men fortsetter du med gal trening er risikoen stor for at du får vanskeligheter med ledd, muskler, sener etc. som belastes uhensiktsmessig. 

PT Kim

Kim er brennende opptatt av å hjelpe deg med kostholdet. Etter å ha spist seg frisk fra 20 år med sterke plager så har han brukt de siste 9 årene på å utdanne seg og opparbeidet seg kunnskap så han får en bedre forståelse av hva som skal til for å oppnå bedre helse.

Han har rundt 25 års treningserfaring som mosjonist/amatør innen kampsport, ballsport og styrketrening.

Han kan blant annet hjelpe deg med:

 • Matintoleranser
 • Mageplager av alle slag
 • Leddsmerter
 • Energiproblemer
 • Over/undervekt
 • Søvn
 • Styrketrening og muskelvekst
 • Kroppsholdning og å motvirke hverdagsplager i muskler og skjelett

Han lager personlige treningsprogrammer og gir grundig kostholdshjelp på bakgrunn av omfattende bakgrunnsinfo om deg og din livssti

Tilbakemeldinger fra kunder

"Anbefales på det sterkeste for alle oss som trenger en liten/stor spark bak for å nå målene!!! Kim hjalp meg veldig for å komme i form etter graviditet og fødsel. På bare 3 måneder med effektiv kostholdsveiledning og treningsplan er jeg godt som ny. Tusen takk Kim!!" - Facebook

"Jeg kom i snakk med Kim i jobbsammenheng, og det viste seg at han tidligere hadde hatt stort sett de samme utfordringer med magen og kosthold som meg. Jeg har glutenallergi, og slet mye med energi og å legge på meg selv om jeg spiste glutenfritt. Etter å ha pratet endel med Kim forsto jeg at kompetansen hans var inngående på hvordan magen og kroppen fungerte og at han hadde lykkes med å overkomme problemene og nå kunne trene hardt med en kropp som faktisk tok til seg treningen. Jeg meldte meg derfor på opplegget med trening og kosthold. Videre kort fortalt fortsatte inntrykket av Kims kompetanse som solid, og jeg følte jeg alltid fikk veldig gode og utdypende svar på stort sett alle spørsmål jeg hadde. Jeg har vært veldig fornøyd med oppfølgingen, og vil absolutt anbefale Kim. Oppfølgingen til lavkarbo har vært suveren, og jeg føler nå at kroppen tar til seg trening bedre og at jeg har mer energi enn før, og et litt klarere hode." - Børge

"Jeg er virkelig fornøyd med det program du satte opp til meg. I februar veide jeg 105 kg og klarte å ta av 12 kg i vekt frem til mai. Kroppen har endret veldig til det positive takket være din gode veiledning og oppfølging. Jeg har fått mer energi og sover mye bedre om natten." - Chris

Les flere her

  Deal selges av

  Syperfitness
  Organisasjonsnummer: 915257704
  Innspurten 16G
  0663 Oslo
  Man-Tors: 05:00-22:00 (10:00-22:00) Fredag: 05:00-21:00 (12:00-18:00) Lørdag: 05:00-19:00 (kun ubemannet) Søndag: 05:00-20:00 (kun ubemannet)
  97066035Ring