Let's deal
Se favoritter
Lymfedrenasje og saunateppebehandling hos Beleza & Beauty

Lymfedrenasje og saunateppebehandling hos Beleza & Beauty

249 kr
500 kr
Kjøpte
10+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Stram opp kroppen og kvitt deg med kjemikaler og giftstoffer, med lymfedrenasje og saunateppebehandling, hos Beleza & Beauty. 

Høydepunkter

  • Skjønnhetsterapeut med mer enn 10 års erfaring
  • 4.7 av 5 stjerner på Facebook
  • Behandlingen varer i 45 minutter

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 30.06.2020
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Om behandlingen

Infrarød Saunateppe

En behagelig måte å forbedre helsen på. Å svette er en fin måte å forbrenne kalorier, og å få kroppen til å kvitte seg med uønskede giftstoffer på. Derimot kan det være vanskelig å få opp svetteproduksjonen om man er skadet, ikke klarer å gå eller på andre måter er forhindret. Infrarød badstuteppe hjelper kroppen din med å frigjøre en rekke giftstoffer, tilgjengelige tungmetaller som kvikksølv og bly og miljøkjemikalier. Med infrarød badstuteppe kan du også gå ned i vekt, forebygge stress, lindre uønskede smerter, øke sirkulasjonen og rense huden.  I tillegg får man også med lymfedrenasje i behandlingen

Behandlingstid: 45 min

Beleza & Beauty

Beleza & Beauty drives av skjønnhetsterapeuten Maria Julia, utdannet i London, med mer enn 10 års erfaring. Før hun flyttet til Norge, i 2013, drev hun som som skjønnhetsterapeut i London. 

Maria Julia utfører voksing, massasje (Hot stone, rygg og nakkemassasje), lymfe-drenasje, kroppsmassasje, ansikts behandlinger, fot-behandlinger, negler og hår extentions og brasiliansk blowout. Hun er også blant de første i Bergen som utfører RF-behandling og behandling med Lipolaser. I tillegg tilbyr salongen cryolipolyse, som er en effektiv måte å fjerne fett uten bruk av inngrep.

Velkommen!

Deal selges av

Beleza & Beauty
Organisasjonsnummer: 916 823 800
Åsamyrane 86
5116 Ulset
922 36 582Ring