Se favoritter
Sett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekkerSett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekker (1 av 7)Sett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekker (2 av 7)Sett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekker (3 av 7)Sett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekker (4 av 7)Sett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekker (5 av 7)Sett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekker (6 av 7)

Sett med 3 skrubbebørster for bor / skrutrekker

129 kr
299 kr
Kjøpte
60+
Spar
57%
Legg til deal i favoritter
Praktisk sett med skrubbebørster for å feste til boret eller skrutrekkeren!

Produktinfo

  • Praktisk sett med skrubbebørster
  • Festes enkelt til bor / skrutrekker
  • Praktisk og rimelig

Brukervilkår

  • Leveringstid 1-3 virkedager
  • Sendes direkte fra vårt lager i Sverige!
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

I dette fleksible settet finner du tre skrubbebørster med bitsfester for boret eller skrutrekkeren. Børstene renser raskt og effektivt uten mye anstrengelse og kan brukes til å rengjøre de fleste overflater!


Rengjøring trenger ikke å være kjedelig

Hvem hadde trodd at det kunne være gøy å rengjøre badet? For det praktiske, er disse skrubbebørstene en ren rensedrøm! Eller, minst så nær en "drøm" som du kan komme når det gjelder rengjøring.


Vil den gamle mannen for eksempel ikke rense toalettet? Når han ser disse børstene, vil han neppe være i stand til å motstå fristelsen til å teste dem for ekte og se hva de står for! Men hvis tanken på å grave rundt i toalettsetet med skrutrekkeren ikke føles så fristende, er det mange andre steder at den kan brukes. Badekar, servanter, kjøkkenflater, benker og vasker er bare noen få eksempler på steder som garantert vil føles bra om å få ordentlig rengjøring innimellom!


Stor eller liten skrubbebørste?


For å gjøre det lettere å få tilgang til alle steder, er det inkludert tre skrubbebørster i forskjellige størrelser og design. En av dem ser mer eller mindre ut som en vanlig toalettbørste, en ligner mest på en vanlig skrubbebørste, og den tredje er liten og kan rense alle små kroker og kroker.


Morsomt og annerledes, men også praktisk og rimelig

Vi skal ikke gjemme oss under stolen at det er produkter som vil gi et bedre resultat enn disse skrubbebørstene, som for eksempel våre apparater innen damprengjøring. Men alle disse dingsene koster også betydelig mer enn skrubberne, så det er kanskje ikke en helt rettferdig sammenligning. Det som gjør skrubbebørstene så skrutrekkere så praktiske, er at de lett monteres på din eksisterende maskin ved hjelp av standard bitholderen, og deretter (like lett) fjernes hvis du vil bruke skrutrekkeren til det den faktisk er ment å gjøre. Det er også verdt å nevne at prisen på alle disse tre børstene sammen er nesten uslåelig!


De er dermed både morsomme og forskjellige, men også veldig praktiske og rimelige.


Spesifikasjon:Innhold: 3 børster

Størrelse: 5 cm, 7,5 cm og 10 cm i diameter

Materiale: Nylon, plast og rustfritt stål


MERKNAD: Skrutrekker / bor er ikke inkludert.

Deal selges av

Teknikproffset Nordic AB
Organisasjonsnummer: 556998-9329