Let's deal
To PRP-Dracula behandlinger mot hårtap

To PRP-Dracula behandlinger mot hårtap

4 800 kr
12 000 kr
Kjøpte
1
Spar
60%

Tynn i håret? Prøv PRP Dracula-behandlinger som stimulerer hårveksten hos Hudens Ungdomskilde, sentralt i Stavanger 

To behandlinger
4 800 kr
12 000 kr
Tre behandlinger
7 200 kr
18 000 kr

Produktinfo

  • En ikke-kirurgisk behandling som virker stimulerende og foryngende på hårveksten
  • Øker kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev
  • Stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 19.02.2019
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om produktet

Behandlingen er en ikke-kirurgisk behandling som virker stimulerende og foryngende på hårveksten. PRP (Platelet Rich Plasma) er en nyskapende form for antialdringsbehandling. Behandlingen tar utgangspunkt i bruk av pasientens eget blod og gir dermed ingen risiko for allergiske reaksjoner. PRP-behandlingen vil kunne øke kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev.

BEHANDLINGEN

Dette er en helt naturlig behandling, da man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. PRP-behandlingen stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin.

HUDENS UNGDOMSKILDE 

Hudens Ungdomskilde er en privat klinikk med ansiktskontur, rynke- og hudforbedrende behandlinger som sitt spesial område. Deres grunnleggende prinsipper er service, høy virkningsgrad og varige resultater.

De ønsker deg velkommen til å prøve det siste innen teknologi for kosmetisk medisin. Du får gratis konsultasjon, slik at de kan bli kjent med deg og hjelpe deg med riktig behandling.

Velkommen!

Deal selges av

HUDENS UNGDOMSKILDE
Organisasjonsnummer: 885 883 052