Let's deal
Se favoritter
Utvendig renholdspakke av huset ditt gjennomført av Utvendig renhold AS

Utvendig renholdspakke av huset ditt gjennomført av Utvendig renhold AS

4 300 kr
6 100 kr
Kjøpte
1
Spar
30%
Legg til deal i favoritter

La de profesjonelle ta seg av huset ditt og oppretthold dets verdi! Pakken inneholder fasadevask av vegger med tilpasset trykk og kjemi, algebehandling som holder vekster borte og vindusvask av alle vinduer.

Opp til 100 m2
4 300 kr
6 100 kr
100 m2 - 200 m2
5 500 kr
7 700 kr
200 m2 - 350 m2
8 000 kr
11 000 kr

Høydepunkter

 • Jevnlig renhold av vinduer vil skape et godt helhetsinntrykk, og fører til at du får den utsikten du fortjener
 • Gjør at huset ditt ser helt nytt ut
 • Høyt fokus på sikkerhet
 • Alle de ansatte har dokumentert opplæring i alle tjenestene de utfører, dette betyr at alle ansatte har både teoretisk og praktisk opplæring
 • Lang gyldighet
 • Kan brukes på hus, hytter og rekkehus
 • Selskap med spisskompetanse på renhold av utvendige arealer
 • Se film her

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 20.12.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Fasadevask

Rene fasader skaper et godt inntrykk og utsetter behov for kostbart vedlikehold, men en fasadevask kan også avdekke behovet for vedlikehold. 

Algebehandling

Et rimeligere alternativ til impregnering er å påføre et kjemikalie som hindrer at det gror. Fordelen med dette er at det kan benyttes på alle underlag, og er skånsomt for naturen. Det anbefales å påføre dette hvert år, slik at en garantert holder borte vekst og slipper å utføre rens eller fasadevask. Det er også et rimeligere alternativ samtidig som det er en mer skånsom metode for underlaget.

Vindusvask

Jevnlig renhold av vinduer vil skape et godt helhetsinntrykk, og fører til at du får den utsikten du fortjener. Utvendig Renhold vasker opp til 15 m med perfekt resultat ved hjelp av karbonstenger. Dette er både effektivt og sikkert!

Utvendig Renhold

Året var 2010 og innehaver Jonathan Røthe valgte å starte opp selskapet som 18-åring. Målet med dette var å utføre vinduspuss for private og bedrifter. I dag leverer selskapet flere typer løsninger på tjenester innenfor rengjøring. Selskapet er til enhver tid på jakt etter nye teknikker og løsninger for tjenestene de leverer. De tjenestene tradisjonelle rengjøringselskap eller vaktmestere har utfordringer med å levere skal Utvendig Renhold være best på. Menneskene er det viktigste de har og de lar derfor aldri lettvinte løsninger eller økonomi gå foran sikkerheten. Selskapets daglige leder har mange års erfaring med eiendomsdrift og vet hva som skal til for bevare verdien på din eiendom.

Visjon

Renhold med synlig verdi, det vil si at verdiskapningen skjer ved å utføre renhold som utgjør en forskjell for den som eier eiendommen. Deres mål er derfor å levere den riktige løsningen i hvert enkelt tilfelle, slik at deres kunder sitter igjen med denne følelsen.

Kvalitet

Utvendig Renhold dokumenterer alle oppdrag med bilder før og etter, som sendes og godkjennes før jobben avsluttes. De gir seg ikke før de er fornøyd, og dette er som regel lenge etter at du er fornøyd.

Verdier

De er ansvarlig for å behandle sine kunder med respekt, og er alltid på jakt etter å levere det lille ekstra som skaper glede hos begge parter. Utvendig Renhold velger metoder og løsninger som er økonomiske, av høy kvalitet og lar alltid egen sikkerhet komme i første rekke.

Strategi

Utvendige arealer er det viktigste en kan holde rent, selv om dette er en utfordring skal de være en leverandør som sørger for en ren eiendom fra topp til tå hvor du føler at du er i trygge hender på alle måter. Utvendig Renhold er ikke interessert i å lage bindende avtaler som går over lang tid, men være en foretrukken leverandør som sørger for at din eiendom får nødvendig vedlikehold.

Se filmen deres på Facebook!

Deal selges av

Utvendig renhold AS
Organisasjonsnummer: 917 427 348
Narviga 5
4633 Kristiansand
Etter avtale
38363338Ring