Se favoritter
Få hjelp til bygge muskler og brenne fett med EmSculpt hos Beleza & Beauty

Få hjelp til bygge muskler og brenne fett med EmSculpt hos Beleza & Beauty

1 199 kr
2 500 kr
Kjøpte
1
Spar
52%
Legg til deal i favoritter

Høydepunkter

Ansatte med lang erfaring

Salong rett ved Åsane Storsenter 

5 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 15.07.2021
  • Booking gjøres via tlf 922 36 582 eller mail belezabeauty.no@gmail.com 
  • Oppgi din Let’s deal-kode
  • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

EmSculpt metoden er en behandling for å behandle musklene i magen, sidemuskler og rumpa. EmSculpt er den eneste prosedyren som er FDA godkjent for å bygge muskler og samtidig brenne fett.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen foregår liggende hvor en probe blir plassert over området som skal behandles. Proben sender ganske intense elektromagnetiske bølger som påvirker musklene slik at de ufrivillig beveger seg kraftig. I praksis tilsvarer denne behandlingen som å utføre 20.000 situps på 30 minutter.

Behandlingen skal gjennomføres med ca. 3-4 dagers intervaller over 14 dager. Det vil si 4 sesjoner i løpet av 2 uker. En slik behandling på 4 sesjoner er ekvivalent med ett års treningsmengde. Behandlingen bør ikke erstatte vanlig fysisk aktivitet men er ment for å gi tilleggseffekt i forhold til muskeloppbygging og fettreduksjon i en travel hverdag.

Gjør behandlingen vondt?

Prosedyren er ikke smertefull, men kan være ubehagelig og føles som en intens treningsøkt. Positive resultater kan oppleves etter to-fire uker etter siste sesjon og ytterligere forbedring forventes i mange uker fremover etter behandlingen. Denne metoden er en non-innvasiv prosedyre og har ingen nedetid.Beleza & Beauty ble åpnet i Bergen i 2016.

Maria Julia er skjønnhetsterapeut, utdannet i London, med mer enn 21 års erfaring. Før hun flyttet til Norge i 2013, drev hun som skjønnhetsterapeut i London. Hun var blant de første i Bergen som utførte blant annet RF Facelift, Brazilian Bottom Lift, Vela Shape Cellulitt behandling og Cryolipolyse behandling. Beleza & Beauty har nå også begynt med EMSculpting, som første klinikk i Bergen. Alle ansatte er godt utdannet og har lang erfaring innen det de jobber med. Den nye VelaShape behandlingen tilfører den nyeste teknologiske utviklingen innen disse behandlingen. VelaShape muliggjør også oppstramming av huden i ansiktet. Dette kalles RF Facelift. Dette er noe som de er veldig glad for å kunne tilby.

Maria Julia har også spesialisert meg innen Cryolipolyse, og var den første som startet med dette i Bergen. Dette er en effektiv måte å fjerne fettproblemer, uten bruk av kirurgi. Dette er et produkt som har vært en stor suksess og som kundene har kommet med svært gode tilbakemeldinger om.

Hun har drevet med brasiliansk voksing i 21 år og har etter hvert utviklet sin egen teknikk, som gjør det mindre smertefullt. Hun arrangerer også kurs i brasiliansk voksing. Maria Julia driver også med massasje, lymfe-drenasje, ansikts-behandlinger, BB-glow, Microblading, permanent make-up, fot-behandlinger, negler, hår-extentions og brasiliansk blowout.

Deal selges av

Beleza & Beauty
Organisasjonsnummer: 916 823 800
Åsamyrane 86
5116 Ulset