Let's deal

Migrenebehandling med medisinsk injeksjon Korpeveien Privatklinikk

3 999 kr
6 000 kr
Spar
33%

Sliter du med spenningshodepine og kronisk migrene? Prøv migrenebehandling med medisinsk injeksjon.

Høydepunkter

  • Sentralt midt i Drammen sentrum
  • Klinikk med høy standard

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 01.05.2020
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Booking må skje via mail eller telefon

Mer om dealen

Mogrenebehandling

Nevrotoksin er et legemiddel som har vist svært god effekt på behandling av spenningshodepine og kronisk migrene. Vanligvis anbefales behandlingen dersom andre metoder ikke har gitt tilstrekkelig god effekt.

Hvordan virker nevrotoksin behandling mot spenningshodepine og migrene?

Det finnes flere teorier som forsøker å forklare hvorfor nevrotoksin er så effektiv i behandlingen av migrene og spenningshodepine: En teori er at nevrotoksin virker inn på det trigeminovaskulære systemet. Det trigeminovaskulære systemet antas å spille en sentral rolle i utviklingen av migrene anfall En annen teori er at behandlingseffekt oppnås fordi nevrotoksin gir en avslappende effekt på muskulaturen i hode- og ansiktsområdet samt skuldre slik at muskulaturen hemmes i å irritere triggerpunkter eller nerver. Andre forskere antar at effekten oppnås ved at nevrotoksin blokkerer nervene som sender smerteimpulser fra hodet og inn til hjernen hvor smertefølelsen oppfattes.

Hvordan foregår behandlingen?

Nevrotoksin injeksjoner mot migrene bør utføres av leger som har spesialkompetanse innen behandlingen. Vanligvis setter legen omtrent 30 små injeksjoner med Nevrotoksin i hver behandling, men dette kan variere noe avhengig av dine symptomer og plager.

Korpeveien Privatklinikk

Korpeveien Privatklinikk drives av Dr. Monica M. Braaten som er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Hun utfører Korpeveien Privatklinikk kosmetiske og medisinske legetjenester. For å opprettholde høy faglig kompetanse deltar hun ofte på forelesninger, kurs og kongresser rundt om i Norge og verden. Dr. Braaten har bred erfaring fra allmennmedisin, legevaktsarbeid- og akuttmedisin, sykehjemsmedisin, rehabilitering samt bedriftshelsetjeneste. Sertifisert petroleumslege innen offshore. Spesialist innen kosmetisk medisin.

Deal selges av

KORPEVEIEN LEGEKLINIKK
Organisasjonsnummer: 913 388 836
Havnegata 10,
3040 Drammen
Etter avtale
923 10 413Ring