Let's deal
Se favoritter
Båtførerprøven med Waypoint Maritime (gjelder ut 2020)

Båtførerprøven med Waypoint Maritime (gjelder ut 2020)

990 kr
1 490 kr
Spar
34%
Legg til deal i favoritter

Waypoint Maritime tilbyr et lærerikt intensivt båtførerkurs med dyktige instruktører som har fokus å formidle innholdet i emneplanen på en lett og forståelig måte. Kurset varer 1 dag og i løpet av kursdagen vil du få en gjennomgang av pensum og forberedende tentamen før de avlegger den virkelige eksamen. Deres instruktører har lang erfaring på sjøen og i undervisning. De reviderer kurset fortløpende for å være oppdatert og for å kunne levere kurs av høy kvalitet.

Høydepunkter

 • Begrenset antall deals
 • Bestått båtførerprøve lar deg føre fritidsbåter i Norge opp til 15 meters lengde (49,21 fot), innenfor rikets grenser
 • Waypoint Maritime anbefaler alle å ta båtførerprøven da teorien de gjennomgår på kurset er viktig for alle som ferdes på sjøen
 • Prøven vil gi deg kunnskapen til å navigere sikkert langs kysten og i fjordene
 • Kurset varer én dag

 • Båtførerprøven gjelder følgende byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Drammen

 • Gå inn her for å se kursdatoer i din by

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.12.2020
 • Ta direkte kontakt på post@waypointmaritime.no for påmelding av kurs
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Ved påmelding mottar du nødvendig info om Båtførerprøven og eksamen samt et forberedende nettkurs på e-post
 • Begrenset antall deals per kurs
 • Waypoint Maritime beholder retten til å avlyse/flytte kurs ved for få deltakere eller ved sykdom hos instruktør. De forplikter likevel til å opplyse kunden om dette innen rimelig tid, og etterstrebe den beste løsningen for hver enkelt kunde.
 • Kunden forplikter å skriftlig informere Waypoint Maritime dersom han/hun ikke kan stille, og ikke senere enn 7 dager før kursstart. Ved sykdom må legeerklæring fremvises. Kunden kan ved eget ønske flyttes til et annet kurs som oppfyller de samme vilkår.
 • Dersom ingen skriftlig beskjed er gitt vil kunden motta faktura for kursavgift uavhengig av oppmøte
 • Dersom du ikke skulle bestå eksamen vil du få et nytt, gratis kurs, dersom det forberedende nettkurset er gjennomført. Du betaler da kun halv eksamensavgift til Båtførerregisteret når du går opp til ny eksamen.
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hvordan er kursene hos Waypoint Maritime?

Hos Waypoint Maritime kan du velge mellom kveldskurs/intensivkurs og åtte timer helgekurs. Begge alternativ har avsluttende eksamen på slutten av dagen.

Ved påmelding til kurs vil du kostnadsfritt få tilsendt deres forberedende nettkurs på e - posten brukt ved bestilling. Nettkurset tar deg kjapt gjennom pensum med beskrivende videoer for å gi deg forkunnskapene Waypoint Maritime anbefaler å ha før kurset starter. Underveis i nettkurset får du muligheten til å øve deg på opptil 50 kontrollspørsmål samt en avsluttende tentamen dersom du skulle ønske å bryne deg litt ekstra.

På selve kursdagen går dere i fellesskap gjennom pensum, inkludert praktiske oppgaver i kart og navigasjon. Dere repeterer pensum til alle er klare for å ta en nettbasert eksamen på slutten av kursdagen. Waypoint Maritime stiller med alt av nødvendig kursmateriell, inkludert tillatte hjelpemidler og nettbrett for å gjennomføre eksamen.

Eksamen

Eksamen består av 50 oppgaver og gjennomføres uten unntak den siste timen på alle deres kurs. Eksamen har en varighet på 60 minutter, men med mulighet for ekstra tid for dem som har dokumentert gyldig grunn.

Kravet til bestått er minst 80% riktige svar (dvs. 40 oppgaver). I tillegg kreves det at emne 4, ”Spesielt viktige emner”, er 80% eller mer.

Før du går opp til eksamen må du betale en eksamensavgift til Båtførerregisteret. Dette gjør du ved å registrere deg på forhånd (info om dette vil du motta på e-post ved bestilling).

Hvorfor er det viktig med båtførerbevis?

Et minimum av kunnskap er nødvendig for å ferdes trygt til sjøs, både for deg selv og for de som er med deg i båten. Sjøfartsdirektoratet oppfordrer derfor alle som skal føre fritidsbåt til å ta båtførerprøven, uavhengig om du er født før eller etter 1980.

Under båtførerprøven testes kunnskaper innen sjømannskap, navigasjon, sjømerker, håndtering av nødsituasjoner og regler som gjelder til sjøs. Ved å bestå båtførerprøven får du bekreftelsen på at du har denne kunnskapen – båtførerbeviset.

Båtførerbeviset blir utstedt fra fylte 16 år, men båtførerprøven kan man likevel ta når man er fylt 14 år

Om Waypoint Maritime

Waypoint Maritime er et ledende kompetansesenter for maritim utdanning. Deres instruktører har bred og lang erfaring fra det maritime faget, og er faglig dyktige og oppdaterte.

Deres visjon er å skape trygghet på sjøen, og det gjør de gjennom å holde lærerike og nyttige kurs med fokus på å formidling og praktiske oppgaver.

Deal selges av

Waypoint Maritime AS
Organisasjonsnummer: 915708498