Let's deal

Profesjonell hørselsundersøkelse hos audiograf

149 kr
590 kr
Kjøpte
7
Spar
75%

Oppsøk audiograf hos Alliance Optikk Kolsås hvis du mistenker at du lider av hørselstap. Det er ingen grunn til å vente. En hørselstest går fort, den er enkel og helt smertefri. I de fleste tilfeller kan audiografen gi deg resultatet umiddelbart etter testen og komme med råd om hvordan du får bedre hørsel.

Høydepunkter

 • Følg dem på Facebook
 • Salongen ligger på Kolsås Senter
 • Få hjelp med synet

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.10.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hørseltest 

 1. Audiografen starter vanligvis med å stille deg noen spørsmål om helsen og livsstilen din, samt helsen til ørene dine.
 2. Deretter vil han se i ørene for å undersøke øregangen inn mot trommehinnen. Han vil være på leting etter mer tegn på hvordan hørselen din er. Undersøkelsen av ørene er ikke smertefull.
 3. Under selve hørselstesten må du sitte med hodetelefoner og lytte til en serie toner for å evaluere hørselen din ved forskjellige frekvenser. Resultatet av hørselstesten vises på et audiogram, en graf som du i de fleste tilfeller får se rett etter testen.

Alliance Optikk

Din lokale optiker på Kolsås! Alliance Optikk Kolsås er en nyetablert optikerbutikk på Kolsås senter, men de som jobber der har med oss stor faglig tyngde og mange års erfaring. 

De ønsker å være din lokale optiker og din første kontakt for bedre syn i ditt nærmiljø - å ta vare på synet ditt hele livet.

Velkommen til Alliance Optikk på Kolsås senter!

Deal selges av

Alliance Optikk Kolsås AS
Organisasjonsnummer: 999601111
Rødskiferveien 1
1352 Kolsås
Mandag- Fredag 10:00 - 20:00 Lørdag 10:00 - 18:00
67222260Ring