Let's deal
Se favoritter
Velg mellom flere former for terapi og coaching via videosamtale, én, to eller tre timer

Velg mellom flere former for terapi og coaching via videosamtale, én, to eller tre timer

399 kr
799 kr
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du én, to eller tre timer med online coaching eller studer Coaching. 

Èn time
399 kr
799 kr
Online coaching
To timer
798 kr
1 598 kr
Online coaching
Tre timer
999 kr
2 397 kr
Online coaching
NLP Practitioner
16 000 kr
34 999 kr
Kurs for å bli Coach

Høydepunkter

 • For deg som vil lære å hjelpe deg selv og andre
 • 60 min videosamtale, slik at du kan få hjelp der du er, når du trenger det
 • Coaching er bra for deg som vil ha raske forbedringer for å komme dit du vil
 • Samtaleterapi er for deg som bare vil ha en å ventilere til og sparre med
 • Før/under/etter svangerskap er for deg som synes denne fasen av livet er overveldende og krevende
 • Parterapi/skilsmisseveiledning er for par som vil ha hjelp til å finne sammen igjen eller for par som vil ha hjelp til å skilles som venner
 • NPL Practitioner er et studie som normalt krever deltagelse i klasserom, men dersom koronakrisen vedvarer, vil du fortsatt få din utdanning via nettskole, du kan derfor trygt melde deg på uavhengig av dagens situasjon

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 27.07.2020
 • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

NLP Practitioner

Lær alt du trenger å kunne for å coache deg selv og andre til et bedre liv. I dette introduksjonskurset får du lære grunnmuren innen coaching med fokus på deg selv og ditt liv. Dette er noe av hva du får lære:

 • Coachingens Grunnprinsipper
 • Målcoaching
 • Gruppecoaching
 • Strategi
 • Kommunikasjon
 • Introduksjon til hypnose

Studiet er godkjent av The Society of NLP og Richard Bandler.

Coacing

Det finnes mange former for coaching. De fleste bruker sin coach som motivator og sparringspartner. Men du kan bruke en coach til så mye mer, f.eks lifecoaching, målcoaching, yrkescoaching, idrettscoaching, skilsmissecoaching, håndtering av traume, opprydding i personlige relasjoner, angst, depresjon, utbrenthet, hypnose m.m. Hva det enn er du trenger, vil en coach kunne hjelpe deg dit. Betingelsen er at du selv er motivert for å gjøre din del av jobben, det vil innebære at du er klar for endring, åpen for øvelser og har tid til hjemmearbeid mellom hver coachingsession. På den måten vil du oppleve raske forbedringer.

Samtaleterapi

Samtaleterapi er for deg som rett og slett har litt for mye å bære på og tenke på. Når du ikke vet helt ut og inn, opp og ned og bare trenger å åpne opp det som gjør vondt og jobbe deg ut av det. I samtaleterapi får du tid til å snakke, lette hjertet, gråte, være fortvilet, for så å snakke til du er ferdig snakket. Du vil oppleve at det er godt med en som lytter med forståelse og objektivitet, en som ivaretar deg, et sted hvor du kan si akkurat hvordan du har det og være trygg på at ingen bruker det mot deg, eller forteller videre. En som er på lag med deg. Samtaleterapi gir deg rom til å legge det vonde bak deg for så å finne veien videre i eget tempo.

Før/under/etter svangerskap

Det er så mye rundt svangerskap som kan være overveldende og krevende. Kanskje strever du med å bli gravid eller du har mistet barn i svangerskapet og trenger hjelp for å bearbeide dette. Eller kanskje opplever du at det å være gravid er vanskelig. Det er så mye nytt å ta stilling til, slik som det å skulle bli mor, endringer i kroppen, utfordringer i parforholdet, fremtidsfrykt eller bare hormoner som løper helt løpsk. Etter svangerskapet kan det hende du strever med amming, morsrollen, hormoner, kropp, fødselstraumer, svangerskapsdepresjoner, ensomhet, innblanding fra omgivelsene, identitetskrise eller noe annet. Hva det enn måtte være, er det ikke meningen du skal bære det helt alene, en samtale med en profesjonell firebarnsmor som har mistet 6 barn selv, kan være akkurat den samtalepartneren du trenger.

Parterapi/skilsmisseveiledning

Mange par kan reddes, men det er viktig at dere kommer mens det fortsatt er noe å redde. Mange par venter dessverre til følelsene har fått for mange kalddusjer og konfliktene er for store. Ikke vær en av de. Kom mens dere fortsatt er glade i hverandre og vil hverandre vel. Alle par møter vanskeligheter og bølgedaler, en det er ikke alltid så lett å løse flokene på egenhånd. Med profesjonell veiledning vil dere komme raskere tilbake til alt det fine dere en gang var. Hvis det derimot har gått for langt og dere ser at bruddet vil bli et faktum, er det desto viktigere å få hjelp. Den du har levd med i så mange år er en viktig del av din historie og om dere har barn sammen, vil personen også være en viktig del av din fremtid. Nettopp derfor er det så viktig at dere skilles som gode venner og fortsetter å være det. Å bryte opp er et minefelt av snublefeller, men om dere har en veileder med på veien øker mulighetene for å ha et fint samarbeid resten av livet, hvis begge vil.

Om Solstad Terapi og Coaching

Cecilie Hunvik har jobbet som profesjonell NLP coach og terapeut i 10 år og har lang erfaring med alle typer problemstillinger. I tillegg til å jobbe med en-til-en coaching driver hun en skole hvor hun utdanner terapeuter og NLP coacher. Normalt tar hun i mot klienter i egen praksis og underviser i egne lokaler i Oslo, men i disse koronatider tilbyr hun en-til-en coaching som videokonsultasjoner og underviser via nettundervisning, slik at du kan være helt trygg og motta tjenesten hjemmefra.

Cecilie er NLP Coaching Trainer sertifisert fra The Society og NLP i USA fra Richard Bandler. Hun har også den beskyttede terapeut tittelen Reg. Homøopraktiker fra NLH i Norge.

Du kan lese mer og bestille time her: https://www.solstadterapi.no

Deal selges av

SOLSTADSENTERET CECILIE HUNVIK
Organisasjonsnummer: 923 798 994
Etter avtale
41447471Ring