Se favoritter
Ansiktsløft uten kirurgi hos eksklusive Le skin

Ansiktsløft uten kirurgi hos eksklusive Le skin

1 799 kr
3 500 kr
4,1
(7)
Kjøpte
50+
Spar
49%
Legg til deal i favoritter

Behandlingen er som laser kirurgi - clearlift visker bort år fra ansiktet ditt i løpet av minutter og gir resultater tilsvarende kjemisk peeling og laserfaceing. Velg mellom èn eller tre behandlinger

En behandling (Ansikt, hals eller bryst)
1 799 kr
3 500 kr
Ansikt, hals eller bryst
Tre behandlinger (Ansikt, hals eller bryst)
5 599 kr
9 950 kr
Ansikt, hals eller bryst

Høydepunkter

 • Anerkjent klinikk
 • Klinikken er anerkjent for laserbehandlinger og den nyeste teknologien innenfor laser
 • Nær smertefri
 • Rask behandling
 • Ingen rekonvalesenstid
 • For alle hudtyper og hudfarger
 • "Superduper service; kjenner meg i trygge, gode hender"
 • "...Resultatet av Le Skins behandlinger gir meg en daglig velværefølelese og masse energi, og er verdt hver krone. Det har og inspirert meg til å legge om til en atskillig sunnere livstil, som jeg vet jeg vil høste av resten av livet."

Brukervilkår

 • 28.05.2021
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode
 • Behandlingen gjelder kun hos kosmetisk sykepleier Line
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Clearlift

Visk bort aldringstegn - clearlift representerer det nyeste alternativet til "skin resurfacing" og kosmetisk kirurgi.

Mikroskopiske hull under huden: Clearlift avgir korte, men allikevel ekstremt kraftige pulser med lys som treffer under hudoverflaten hvor det simulerer collagen og bryter opp uønsket pigmentering.

Passerer det ytterste hudlaget:

Clearlifts unike egenskap er det unike fraksellerte mønsteret som ikke skader huden. Ved å unngå og skade huden ytterste lag, blir behandlingen nær smertefri, resultatene kommer raskere og det er ingen rekonvalisenstid. 

Med moderne teknologi kan man igjen få en strammere hud ved hjelp av radiofrekvens (RF), og laser (Clearlift).  

Clear Lift for hudoppstramming og forbedring av hyperpigment med Q-switched Nd:yag 1064 nm

Clearlift brukes til følgende behandlinger

 • Clear Lift for hudoppstramming av ansikt og hals samt forbedring av hyperpigment

Les mer her!

Behandler Line 

 • Line arbeider med permanent hårfjerning med Soprano hårfjerningslaser (Alma lasers) for både kvinner og menn, ansikt og kropp. Cellulitte og hudoppstrammende behandling med Accent RF (Alma lasers) for mage, lår og rumpe.
 • Injeksjonsbehandlinger med Botox/Vistabel i panne, sinnarynker, kråketær/smilerynke ved øyne og svettebehandling i armhuler.
 • Line er vår injeksjonsspesialist i kosmetiske injeksjoner rettet mot rynkebehandling og hudforbedring. Line utfører injeksjonsbehandling med Teosyal filler for linjer, rynker, leppeforstørring, kinn, kontur bygging og fukt / mesoterapi. Fyller pent ut mørke ringer/groper under øynene.
 • Line har en filosofi om trygg behandling og et naturlig resultat.

Le Skin

  Le Skin jobber for å kunne tilby en individuell løsning enten med hudbehandling, kjemiske peelinger, Skin Pen,laserbehandlinger, injeksjoner, plastisk kirurgi eller en kombinasjon av disse for å forynge/tilbakeføre eller forbedre utseendet på en naturlig måte. De tilbyr deg en helhetsløsning med kombinasjonsbehandling for din huds utseende og helse, og hjelper til med optimalisering av ditt ansikt og din figur.

  Le Skin møter mange kvinner og menn som ikke har noe imot å bli eldre, men de vil ikke se gamle ut. De ønsker å se ut som de føler seg. Dessverre forandres ansikt og kropp seg med alder, og ikke til det bedre. De ønsker å tilby hver pasient et individuelt forslag til behandling som gir en positiv energi og som tilfredsstiller den enkeltes behov. Det kan være kosmetisk behandling eller plastikkirurgi.

  Le Skin er innovative, og holder seg faglig oppdatert og deltar på kurs innen de siste behandlingsteknikkene. Deres lasere og annet utstyr er hele tiden også nye eller oppdaterte. De samarbeider med ledende klinikker og leverandører i Norge og Europa. Sikkerhet og trygghet er viktigst, slik at den behandling som tilbys kundene og pasientene gir et optimalt resultat. Hos Le Skin utføres alle behandlinger foruten permanent makeup kun av offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring innenfor medisinsk laserbehandling og annen kosmetisk medisinsk behandling i klinikken. 

  Følg Le Skin på Instagram!

  Deal selges av

  LE SKIN AS
  Organisasjonsnummer: 916 966 652
  Slependveien 48
  1341 Slependen
  Mandag. 0900 - 1600 Tirsdag, onsdag & torsdag: 0900 - 1900 Fredag: 0900 - 1500
  94133553Ring