Let's deal
Se favoritter
Én natt for to personer på Plevnagården inkl. 3-retters

Én natt for to personer på Plevnagården inkl. 3-retters

1 750 kr
2 915 kr
Spar
40%
Legg til deal i favoritter

Roen ligger over Plevnagården. Du har nettopp vært på en koselig spasertur, og når du kommer inn i resepsjonen på hotellet, blir du slått av det faktum at det er like stille og fredelig som i den nærliggende naturen. Du hilser til den vennlige resepsjonisten og går mot hotellets restaurant. Klokken nærmer seg middag, og det er på tide å glede seg over en god treretters. Alt stresset du følte ved denne ukens arbeid er glemt og du kan nyte en avslappende tid med din kjære. 

Brukervilkår

  • Gjelder t.o.m. 03.31.2020
  • Se kart og kontakt for informasjon og booking og tider dealen gjelder. Oppgi din Let's deal-kode ved booking
  • Begrenset antall rom - førstemann til mølla
  • Det er kun hotellet som kan bekrefte bookingen
  • Du kan angre ditt kjøp i opp til 14 dager, så lenge du ikke har booket
  • Av- eller ombooking er ikke mulig etter booking

Mer om dealen

Plevnagården - militærsykehuset som ble hotell

Plevnagården ble bygget i 1886 som Sveriges første militære sykehus. Da regimentet flyttet til Strängnäs i 1921, ble Plevnagården et seminar for småskolelærere og passende nok ble det senere et rastehjem for samme bransje. Siden 1980 har Plevnagården blitt drevet som hotell- og konferansested. I dag er det både et spa-avdeling, en fin restaurant og koselige enkeltrom og dobbeltrom. Nærheten til golfbaner har gjort det til et populært valg for golfere.

Malmköping - den pittoreske handelbyen

Malmköping er den pittoreske handelsbyen med en veldig interessant historie. Her huset Södermanlands regiment fra 1700-tallet og frem til 1921, som kan sees i bygninger, gatemønster og treplantasjer. Det finnes også en rekke fine butikker, kafeer og restauranter.

Deal selges av

Plevnagården
Organisasjonsnummer: 556734-0541
Förrådsgatan 10
642 60 Malmköping