Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis NailsFå vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (1 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (2 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (3 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (4 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (5 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (6 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (7 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (8 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (9 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (10 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (11 av 13)Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails (12 av 13)

Få vakre negler til vår og sommer hos Alexis Nails

299 kr
500 kr
Kjøpte
100+
Spar
40%
Legg til deal i favoritter

Flott og velstelte negler til sommeren får du hos Alexis Nails. Bruker nøye utvalgte naturlig produkter som gir næring og styrker dine naturlige negler. Velg mellom Japansk manikyr, manikyr med shellac, nytt sett gelenegler med eller uten forlengelse. Velkommen til Alexis Nails midt i Oslo sentrum.

Japansk manikyr
299 kr
500 kr
Manikyr med shellac - uten fjerning
349 kr
600 kr
Manikyr med shellac - med fjerning
399 kr
650 kr
Nytt sett gelenegler - naturlig
449 kr
900 kr
Nytt sett gelenegler - med forlengelse
499 kr
1 000 kr
Nytt sett gelenegler - med forlengelse og fjerning
549 kr
1 200 kr

Høydepunkter

 • Japansk manikyr tilfører næring til neglene og etterlater de fine og glinsende
 • Manikyr forsterker neglenes naturlige vakre kvaliteter
 • Shellac gir deg negler med fin glans
 • Gelenegler gir høyglanset overflate og gir et tykkere utseende
 • Dyktig negletekniker midt i Oslo sentrum
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Se flere fine bilder og følg Alexis Nails på Instagram og Facebook 

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 04.05.2022 t.o.m. 15.08.2022
 • Book din time på DM på Instagram -oppgi din Let’s deal-kode når du booker
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Hvis du velger et alternativ uten fjerning, men fortsatt kommer med gammel lakk, vil det komme et tillegg i pris

Mer om dealen

Manikyr

Fransk manikyr gir ikke bare neglene et nytt utseende, men forsterker også neglenes naturlige vakre kvaliteter. Alle spor av gammel neglelakk fjernes, neglene files skånsomt og du får en behagelig scrub-behandling etterfulgt av fuktighetskrem. Deretter lakkeres neglene opp til tre ganger for å få en blank overflate og den flotte, hvite tipen. Om du ønsker kan negledesigneren legge den hvite tipen litt lenger inn på neglen, for å gi inntrykk av at neglen er litt lenger.

Shellac

Shellac er den første hybridlakken med UV³-teknologi. Den har blitt omtalt som den største innovasjonen innen skjønnhetspleie på over 30 år, både av profesjonelle og deres kunder.

Med Shellac får du fantastisk flotte negler med glans. Den sitter også feilfritt i 14 dager – uten riper, avskalling og matte overflater.

Shellac påføres som en neglelakk, med underlakk, farge, overlakk. Deretter herdes den i UV-lys. Det er dermed ingen tørketid og du kan bruke hendene som vanlig umiddelbart etterpå. Shellacen fjernes på kun ti minutter ved å bruke Shellac Remover Wraps, uten soaking eller bruk av fil eller drill – så du får ingen skader på den naturlige neglen.

Nytt sett gel negler

Med denne metoden legges gel over din naturlige negl eller tips som videre herdes med UV-lys. Geléen gir en høyglanset overflate som er spesielt bra hvis du ikke ønsker å bruke neglelakk.

Gelénegler foretrekkes av mange fremfor akrylnegler da akrylnegler gir et langt tykkere og mer unaturlig utseende. Akrylnegler gir også større sjanse for at fuktighet trenger inn som videre kan gi sopp, samt at filingen og raspingen kan skade din naturlig negl.

Japansk manikyr

Manikyr som kun bruker nøye utvalgte naturlige produkter som gir næring til neglene.

Hovedingredienser: bivoks, vitaminer og silicapulver fra Japanhavet, som inneholder store mengder keratin. Alle ingrediensene gir effektivt næring og regenerere selv ekstremt skadde fingernegler.

Denne teknikken gir neglene en utrolig strålende glans og fremmer sunn vekst. Behandlingen består av stell av negler og neglebånd. Behandlingen avsluttes med deilig massasje, neglebåndsolje og krem.

Denne metoden må utføres på oksygenrike negler. Det er grunnen til at kvinner som jevnlig har akryl eller gel på neglene sine ikke vil kunne oppleve de fordelaktige egenskapene til japansk manikyr. I deres tilfelle må de ta noen ukers pause mellom annen neglestyling.

Deal selges av

Alexis Nails
Organisasjonsnummer: 928 499 782
Skippergata 18
0152 Oslo
Etter avtale
48689078Ring