Se favoritter
30 minutter koppingmassasje midt i Oslo sentrum hos Torp Akupunktur30 minutter koppingmassasje midt i Oslo sentrum hos Torp Akupunktur (1 av 5)30 minutter koppingmassasje midt i Oslo sentrum hos Torp Akupunktur (2 av 5)30 minutter koppingmassasje midt i Oslo sentrum hos Torp Akupunktur (3 av 5)30 minutter koppingmassasje midt i Oslo sentrum hos Torp Akupunktur (4 av 5)

30 minutter koppingmassasje midt i Oslo sentrum hos Torp Akupunktur

149 kr
300 kr
Kjøpte
40+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du 30 minutters akupunkturbehandling som kan lindre og forebygge en rekke plager i kroppen og er en av verdens eldste behandlingsformer.

Høydepunkter

 • Gir en smertedempende effekt
 • Øker blodgjennomstrømning til muskler og vev
 • Avspenning i muskulaturen
 • Dyktig behandler
 • Ikke la de røde koppingmerkene lure deg, kopping er hverken varmt eller vondt!
 • Gode tilbakemeldinger 
 • Lisa har bachelorgrad i akupunktur


Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 15.11.2021
 • Booking online
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Kopping:

Kopping brukes aller mest innen det vi i dag kjenner som tradisjonell kinesisk medisin, der bruk av glass-, bambus- eller plastkopper er vanligst.

Selve behandlingen går ut på at terapeuten lager undertrykk i en kopp som plasseres på pasienten. Undertrykket kan skapes på ulike måter. Kopping er med på å øke blodsirkulasjon og løse opp spenning. Eksempel ved muskelsmerter, stive muskler og skader, korsryggsmerter og nakkesmerter vil denne behandling være gunstig. 

Forståelse og trygghet

Det er viktig for Torp Akupunktur at pasienten føler seg sett og hørt, og ikke minst får en forståelse av hva som kan forventes under og etter en behandling. Forklaring skaper trygghet! Ved at pasienten blir forberedt på hva som kommer til å skje under en behandling, vil dette være med på å skape trygghet hos pasienten. For Torp Akupunktur er det viktig at pasienten får en god opplevelse. Spesielt i starten hvis behandlingen er ukjent.

Tilbakemelding om behandler:

Hodepine, vond nakke og rygg. 

Lisa satte xr og fant de vonde partiene med en gang. Meget flink, rolig og behagelig behandling. (Litt vondt når det sto på på triggerpunktene) men helt klart en behandling som funker. Hodepinen forsvant etter én behandling. Anbefales på det sterkeste. Hadde også nåler i hofte/rompeparti ble så mye bedre etterpå.
Linda Abrahamsen

Jeg hadde over flere uker slitt med et vondt kne som tidvis låste seg helt. Lisa sin behandling med nåler var virkelig til god hjelp. Merket allerede etter første behandling tegn til bedring, og etter noen behandlinger til var kneet helt bra. 

Lisa kan jeg trygt anbefale, med sin ro og faglig tyngde føler man seg ivaretatt
Heidi Grøndahl Knudsen

For å se flere tilbakemeldinger klikk her 

Deal selges av

Torp Akupunktur AS
Organisasjonsnummer: 926903640
Torggata 10
0181 Oslo
Etter avtale
92210136Ring