Let's deal
Se favoritter

Bli kvitt cellulittene med massasje hos Naturecare

490 kr
950 kr
Kjøpte
1
Spar
48%
Legg til deal i favoritter

Cellulitter rammer mange kvinner, og det er vanskelig å bli kvitt. Her kan du få en deilig massasje som kan hjelpe deg med å bli kvitt hudplagene.

Høydepunkter

 • Behandlingen varer i 55 minutter
 • Deilig massasje
 • Øker sirkulasjonen
 • Dyktige behandlere
 • Sentralt på Majorstua (rett ved T-banen)
 • 4.5 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 29.02.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hva er cellulitter?

Appelsinhud, eller cellulitter, dannes av fett i underhuden. Huden vår består av tre lag, og det er det innerste laget som er skyld i cellulittene. Det ligger en del naturlig fettvev i dette hudlaget, men når laget blir mindre tøyelig fylles det med for mye fett. Fordi det er mer fett enn vanlig, presses huden utover. Huden over bindevevsfibrene i huden trekkes innover, og dette danner cellulittene.

Hvorfor får du det?

Det kan være mange grunner til at du får cellulitter. Dårlig blodsirkulasjon, røyking, feil kosthold, allergier, prevensjonsmidler, antibiotika og hormonell ubalanse i overgangsalderen er noen av grunnene til at det oppstår. Arv er også en viktig faktor, og en grunnen til at også unge jenter blir plaget av appelsinhud. Kort sagt er det flere grunner til at akkurat du kan få plagen.

Cellulitter rammer opptil 90% av kvinner. Det er en kjent tilstand og tilstanden kjennetegnes ved at huden kan se bulkete ut. Dette kan også kalles appelsinhud. Dette er ingen sykdom og man trenger ikke oppsøke lege. Men likevel oppleves dette sjenerende og er et kosmetisk problem for mange. Cellulitter oppstår i underhuden vår. Underhuden kalles også subcutis. Vi har tre lag i huden, vi har overhuden (epidermis), lærhuden (dermis) og underhuden (subcutis/hypodermis). I epidermis har vi laget som hovedsakelig består av hudceller, mens i lærhuden har vi blodårer, nerver, svettekjertler, talgkjertler, hårsekker og elastin og kollagenproduksjon. Underhuden vår består av bindevev og fettvev, det er også det vårt største fettlager i kroppen. Mye væske samles også her. Det er disse ujevnhetene i underhuden som de fleste kvinner får. Noen cellulitter kan sees uten at man rører huden, mens noen cellulitter må man dra i huden for å se. Fettet vårt ligger i små bindevesrom mellom overhuden og musklene våre. Bindevevsveggene våre blir stivere og trekker seg sammen etter som årene går og dette endrer vår hudstruktur. Huden presser fettet sammen og dermed blir det en opphopning av væske og fett som gjør at huden ser bulkete ut. Denne tilstanden vises som oftest på lår, rumpe, mage og overarmer. Dette er en hudtilstand som ofte kommer i løpet av årene og ofte etter en graviditet. De fleste kvinner har cellulitter i en form for grad.

Deal selges av

Nature Care Karl Johans gate as
Organisasjonsnummer: 917 097 593
Valkyriegata 8
0366 Oslo
Mandag - lørdag etter avtale. Booking av time må skje mellom 10:00 - 17:00 mandag til fredag
Oppgi lets deal kode ved booking