Let's deal
Se favoritter
PRP behandling hos AM Esthetic Clinic

PRP behandling hos AM Esthetic Clinic

2 695 kr
4 500 kr
Spar
40%
Legg til deal i favoritter

Sliter du med hårtap eller ønsker du yngre og fastere hud? Da kan PRP behandling hos Alexandra Maria Studio være noe for deg! 

PRP behandling for ansikt
2 695 kr
4 500 kr
PRP behandling for ansikt og hals
2 750 kr
5 500 kr
PRP behandling av hele håret
3 115 kr
6 500 kr

Høydepunkter

 • Svært effektiv mot akne-arr, pigmentering og flekker, finere rynker og smårynker, mørke ringer m.m.
 • Også svært effektiv som forebyggende anti-aldringsbehandling
 • En ikke-kirurgisk behandling som virker stimulerende og foryngende på hårveksten
 • Utføres av sertifiserte sykepleiere
 • Hyggelig og imøtekommende personale som yter topp service for sine kunder
 • Besøk salongen på Facebook og Instagram
 • 4.7-stjerners rating på Facebook!
 • 3 minutter unna Brynseng T-bane

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.01.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Bare for nye kunder

Mer om dealen

Platelet Rich Plasma (PRP), eller blodplate-rik-plasma på norsk, har blitt brukt innenfor medisin i en del år. Fra sports-medisin gikk det over i estetisk medisin og hud behandling. I de siste årene har det blitt brukt for PRP og Microneedling blitt brukt som medisinsk behandling av hårtap og håravfall.

Innenfor sport medisin har det blitt brukt til å fremskynde helingen og forbedre resultatene etter en sport skade. Det har vist sig veldig effektivt til dette bruk. De siste årene har det blit vesentlig mer utbredt og brukes nå innenfor veldige forskjellige områder innenfor medisin.

Hvordan virker PRP?

For å forstå, hvordan det virker, så må vi først se på, hvilken rolle blodplatene (trombocyttene) har i forbindelse med en skade eller et traume. Når vi utsettes for en skade, så startes en kjedereaksjon, hvor blodplatene ofte er først fremme på skadestedet for å ta kontroll over situasjonen. Hvis skaden innebærer blødning, så vil blodplatene først sørge for at blødningen stanses (hemostase). Men det er ikke nok bare å stoppe blødningen, da det er viktig, at skaden behandles og repareres. Blodplatene deltar direkte eller indirekte i mobiliseringen av stoffer, signal molekyler og celler, som skal ta sig av de vitale delene av reparasjon og heling.

Normalt er konsentrasjonen av blodplater 150.000-400.000 blodplater per mikro liter, med et gjennomsnitt på ca. 200.000 blodplater/mikroliter. Når blod sentrifugeres vil ca. 45% av volumen sette sig I bunnen. Dette utgjøres av de røde blodceller (Red Blood Cells, RBC). Ovenfor RBS finnes plasma, som utgjør ca. 55% av blodvolumet.

I plasma finner vi blodplatene, som nå finnes i en høyere konsentrasjon end tidligere, nemlig x1.8 i forhold til utgangspunkt.

Avhengig av hvilket utstyr som brukes og protokollen kan man behandle plasma ytterligere og få en høyere konsentrasjon av blodplater og da vil vi få en oppdeling av plasma i Platelet-Rich-Plasma (PRP) og Platelet-Poor-Plasma (PPP).

Avhengig av metode og protokoll, som anvendes, så kan man oppnå PRP konsentrasjoner, som er opp til 5 gange høyere end i vanlig blod.

Når man injisere en så høy konsentrasjon av “reparasjons/heling/vekst/collagen-stimulerende” celler i et mindre avgrenset område, så får vevet et kjempe boost, som er langt kraftigere end hva ikke traumatisert vev ellers ville få igjennom vanlige blod kapillærer.

AM Esthetic Clinic

AM Esthetic Clinic er et ansikts- og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Med vitenskap, teknologi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap å bidra til at kundene oppnår en økt selvfølelse. Klinikken holder til i trivelige lokaler i like ved Brynseng T-banestasjon.

Følg AM Esthetic Clinic på Facebook og Instagram

Tilbakemeldinger fra kunder

"Topp service og behandlingen virker og hun lover kun det hun klarer. Ærlig og engasjert. Vært kunde i flere år. Tatt alt fra laser til hudpleie!"

"Super service og fantastiske priser. Flott med egen kundeklubb hvor jeg får tilbake penger for hver behandling"

"De er serviceinnstilte og hyggelige ansatte! Super kundebehandling, og raske til å svare på mail. Anbefaler de på det sterkeste"

"Jeg er veldig fornøyd med dem god service og veldig bra pris jeg tror man kan ikke finne hele Oslo sånn billige tilbud!!"

"Gleder meg alltid til å komme tilbake hit! Så hyggelige ansatte og god stemning. Utrolig fornøyd med både vippe og neglebehandling!"

"Har prøvd flere behandlinger her, god atmosfære, vennlig, serviceinnstilt og flink betjening. Når en behandling er ferdig, ender jeg alltid opp med å bestille noe nytt."

Deal selges av

AM Esthetic Clinic
Organisasjonsnummer: 921 416 032
Brynsveien 3B
0667 Oslo
Mandag til fredag: 09.30 - 19.30, Lørdag: 10.00 - 16.00
22227020 / 46962088Ring
Timebestilling gjøres på tlf, e-post eller online – oppgi Let's deal-kode