Se favoritter
Mysli / Fling Dispenser Double - SvartMysli / Fling Dispenser Double - Svart (1 av 7)Mysli / Fling Dispenser Double - Svart (2 av 7)Mysli / Fling Dispenser Double - Svart (3 av 7)Mysli / Fling Dispenser Double - Svart (4 av 7)Mysli / Fling Dispenser Double - Svart (5 av 7)Mysli / Fling Dispenser Double - Svart (6 av 7)

Mysli / Fling Dispenser Double - Svart

399 kr
499 kr
Kjøpte
60+
Spar
20%
Legg til deal i favoritter
Kanskje det første du lurer på er hvordan denne dispenseren egentlig fungerer?

Produktinfo

  • Elsket av de yngste!
  • Unngå søl og problemer
  • Lett å rengjøre

Brukervilkår

  • Leveringstid 1-3 virkedager
  • Sendes direkte fra vårt lager i Sverige!
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Det er faktisk veldig enkelt, bare fyll beholderen ovenfra med et flak- eller müsli-utvalg som passer deg, vær klar med bollen og vri deretter på knappen for å slippe frokostflakestrømmen! Dette produktet har også to separate beholdere, slik at du kan ha flere valg om morgenen og ikke trenger å fylle på beholderne så ofte.

Elsket av de yngste!
Noen som sannsynligvis vil sette pris på dispenseren litt ekstra, er barna. For de som har problemer med å servere frokost om morgenen, kan dispenseren gjøre underverker fordi den tidligere vanskelige frokosten i stedet blir mye morsommere! Hvis du vil gjøre det ekstra spennende, kan du fylle dispenseren med forskjellige typer flak - dette blir ofte satt pris på av de små!

Unngå søl og problemer
Skal du ta med flakene med hendene, en skje eller helle opp? Lei av at flakene stadig faller utenfor posen? Dispenseren løser alle disse problemene! Når du har tømt hele flak- eller müslipakken i en av beholderne, kan du også kaste emballasjen slik at den ikke trenger å legge seg og ta plass i pantryet.

Lett å rengjøre
Søler du søl, melk, yoghurt eller noe annet til frokost, kan dispenseren lett tørkes av og rengjøres om nødvendig.

Deal selges av

Teknikproffset Nordic AB
Organisasjonsnummer: 556998-9329